Mining yapmak ekran kartına zarar verir mi?

Mining için gerekli ekran kartı ayarlarını yapmazsanız zararlıdır.

Gerekli ayarları yaptıktan sonra zararsızdır. Ancak yine de ekran kartı ömrünü hızlı tüketir.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Ne gibi ayarları yapmam gerekiyor?

Hayır hepsi hurafe uzun süre laptop ile mining yaptım herhangi bir sorun olmadı ama gelirler düşünce Ethereum da bıraktım şu an yapmıyorum.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Ne gibi ayarları yapmam gerekiyor?
MSI Afterburner'dan yapmanız gerekiyor. YouTube'dan ekran kartınızın mining ayar videolarını izleyebilirsiniz. Ancak dikkatli olun yanlış bir ayar yaparsanız ekran kartınız bozulabilir. Güvenli bir yerden bilgi almanızı tavsiye ederim.

Overclock veya Undervoltage yapmaksızın Mining Programını çalıştırırsam bir sorun olur mu?

Doğru yapıldığı sürece zararı olmaz ama ömrünü kısaltır.

Anti-miningcileri kafaya takma, ayarlarını yap sen sonra borsa hesabına damlayan coinleri izle.

hocam bir an küfür edecektim ki sondaki ünlemleri gördüm ilahi

Attigim mesajin sacma oldugunu anlayip, espri yapmis susu vermeye calisinca benim sima.

Boyle devam et cok yararli Technopat uyesi.

Attigim mesajin sacma oldugunu anlayip, espri yapmis susu vermeye calisinca benim sima.

Boyle devam et cok yararli Technopat uyesi.
Hiç bir şeyden anlamayıp, sağa sola laf atıp bilmediğin işler hakkında yorum yapan insanlara gönderme yapılan bir mesajdı. Üstüne alınmana gerek yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…