Mining yapmak için sistem önerisi

crimlex

Hectopat
Mining yapmak istiyorum fakat pek bir bilgim olmadığı için eskisi kadar karlı mı, bu işi yapmaya değer mi bilmiyorum. Ne tarz ekran kartları, nasıl bir sistem dizmeliyim? Biraz araştırma yaptım, Gigabyte'ın 1660 Super modellerini önerenler var fakat piyasada pahalı bir kart alıp mining yapmaya değer mi? Bütçe konusunda sorun yok sadece karlı bir sistem dizmek istiyorum. Bilgilerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Eskisi kadar karlı değil zaten yavaş yavaş kalkıyor bunun yerine düşük sistem gereksinimlerine sahip düğüm çalıştırılıyor. ETH 2.0 ile zaten mining kalkmış olacak çoğunlukla. Açıkçası ben tavsiye etmem girmenizi, ayrıyeten tek bir kartla yapmak çok getiri sağlamaz. Ülkemizde de artan elektrik fiyatları yüzünden iyice azalacak kazanacağınız para. İşin özeti size tavsiyem mining değil eğer bu işlere ilginiz varsa testnet projelerine katılıp düğüm kurabilirsiniz.

Eskisi kadar karlı değil zaten yavaş yavaş kalkıyor bunun yerine düşük sistem gereksinimlerine sahip düğüm çalıştırılıyor. ETH 2.0 ile zaten mining kalkmış olacak çoğunlukla. Açıkçası ben tavsiye etmem girmenizi, ayrıyeten tek bir kartla yapmak çok getiri sağlamaz. Ülkemizde de artan elektrik fiyatları yüzünden iyice azalacak kazanacağınız para. İşin özeti size tavsiyem mining değil eğer bu işlere ilginiz varsa testnet projelerine katılıp düğüm kurabilirsiniz.
Bir kaç ekran kartı da kullanabilirim bütçe sorunum yok dediğim gibi. Testnet dediğiniz nedir bilgi verir misiniz acaba ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir kaç ekran kartı da kullanabilirim bütçe sorunum yok dediğim gibi. Testnet dediğiniz nedir bilgi verir misiniz acaba ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı