Mining yapmaya yeni başlayanlar için tavsiyeleriniz nelerdir?

Nasıl bir tavsiye istiyorsun? İstersen bizimle bütçeni paylaş sana en uygun alabileceğin kartları söyleyelim. Gerçi bütçe farketmeksizin ben rx6600 öneriyorum çok f/p kartı.

Miningde sıcaklığın çok önemli kartının sürekli sabit ve düşük sıcaklıkta kalıcağı ayarları yap. Uygun OC ve UV ayarlarını ilk önce internetten araştır sonra kendi kartında dene ve en uygun ayarları bul.

Sistemde iyi bir güç kaynağı kullan bir kaç yüz lira kâr etmek için binlerce liralık kartları çöp etme.

Farklı miner programlarını ve havuzları dene en iyi performans aldıklarını kullan. (Klasik binance pooldan başlar sonra gelir dengesizliğine gıcık olur başka havuza geçersin.😂)

AMD kart için TeamRedMiner
TeamRed candır ya LoL denemiştim bir kere hem hashrate düştü hem güç tüketimi arttı.

Nasıl bir tavsiye istiyorsun? İstersen bizimle bütçeni paylaş sana en uygun alabileceğin kartları söyleyelim. Gerçi bütçe farketmeksizin ben rx6600 öneriyorum çok f/p kartı.

Miningde sıcaklığın çok önemli kartının sürekli sabit ve düşük sıcaklıkta kalıcağı ayarları yap. Uygun OC ve UV ayarlarını ilk önce internetten araştır sonra kendi kartında dene ve en uygun ayarları bul.

Sistemde iyi bir güç kaynağı kullan bir kaç yüz lira kâr etmek için binlerce liralık kartları çöp etme.

Farklı miner programlarını ve havuzları dene en iyi performans aldıklarını kullan. (Klasik binance pooldan başlar sonra gelir dengesizliğine gıcık olur başka havuza geçersin.😂)

TeamRed candır ya LoL denemiştim bir kere hem hashrate düştü hem güç tüketimi arttı.
RX 6600 altcoinlerde çok kötü. İleriye dönük bir yatırım olmaz. LHR 3060 daha mantıklı.

Teşekkürler yorumlariniz için arkadaşlar. 50 bin ortalama bütçem var başlangicta hangi kartlari almam gerektiginden cok kararsizim. RX 6800 2 adet dusunmustum veya 3070 LHR. Ama LHR cok dusuk mhs kazio diyorlar.

Teşekkürler yorumlariniz için arkadaşlar. 50 bin ortalama bütçem var başlangicta hangi kartlari almam gerektiginden cok kararsizim. RX 6800 2 adet dusunmustum veya 3070 LHR. Ama LHR cok dusuk mhs kazio diyorlar.
3070 lhr 45 mh/s, 6800 63mh/s veriyor ethde. Bu bütçede 2 tane 6800 alman biraz zor.

2 tane 3070 den 90 mh/s alırsın. Bütçene göre 5 tane 6600 alırsan yaklaşık 150 mh/s alırsın.
3060 V2 den 3 yada 4 tane alabilirsin onda da tanesinden 34 mh/s alırsın.4 taneden 136 mh/s eder.

Bu değerler ETH için tabi. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi eth mining biterse değerler değişir. Ama ne zaman biter bilinmez tabi sözde bu yaz bitiyordu herkes kesin bir şekilde temmuzda bitiyor vs diyorlardı. Risk almak bu işin bir parçası artık piyasa ne olur işler nasıl değişir araştırıp kendi tahminlerini yaparak bir risk alman gerekli.

Degerli bilgileriniz için teşekkürler. 6600'ı biraz araştirayim. Mantikli gibi geldi . Fiyatlar baya yukseldi. Uygun fiyat ariyorum biraz daha arastirayim bakalim bulursam alirim hemen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı