Miningcilere kin kusma sebebiniz nedir?

Hiçbir üretim faaliyetinde bulunmadan, sadece para ve kaynak tüketerek yapilan bir iş(?) neticesinde, piyasanın alt üst edilmesinde saygı duyulabilecek bir taraf göremiyorum.

Ayrıca bu arz fazlası talep, stokçuluğu da besliyor. Aracıların da bundan faydalanması ve 1'e aldıklarinı 5'e satmaları, cabası.

Bencillik ; kendi çıkarı için sınır gözetmeksizin her şeyi harcayabilecek algıya sahip olmakla ilgilidir. Bu durumdan hareketle; kimin, ne kadar, bencil olduğunu belirlemek daha kolay olacaktır.

Ee? Miningciler almasa oyuncular alacak. Ne fark ediyor? Şu an mining diye bir şey olmasa ortada yine ekran kartı yok.
Siz aradaki farkı anlamamışsınız. Bir oyuncu bir tane kart alıyor. Evet rakamla da 1. Bir miningci 30-40 tane alıyor. Oyunculara bişey kalmıyor. Anlamanız gereken kilit nokta bu.

Siz aradaki farkı anlamamışsınız. Bir oyuncu bir tane kart alıyor. Evet rakamla da 1. Bir miningci 30-40 tane alıyor. Oyunculara bir şey kalmıyor. Anlamanız gereken kilit nokta bu.
Ben de diyorum ki, 30 miningci 30 tane aldı diyelim. 900 kart eksildi. Miningçiler olmasa piyasada ekran kartları olacaktı. Bu 900 kartı piyasada olduğu için oyuncular tercih edecekti. Bilmem anlatabildim mi?

Fark 1 kişinin 1 tane almasi miningde bir kişi en az 10 tane alıyor öyle bir konu açmışsın ki ölümüne savunuyorsun.
Ölümüne savunduğum falan yok, mantıklı yorumlara açığım. Miningcileri linçleme amacıyla yapılmış yorumları savunurum.

Serdar Kuzuloğlu'nun videosu bence her şeyi açıklıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…