Miningli 1060 alınır mı?

3 GB hocam 6 GB olanların içi dışına çıkmıştı.

Bizzat kendim test edip alacağım hocam Param Güvende sistemi sağ olsun.

Alınmaz o fiyata 3GB modeli. En kötü RX580 8 GB bak o fiyata.

3 GB ile 6 GB modeli arasında aman aman bir performans farkı yok ki niye gidip 500 serisinin riskini alayım.

3 GB ile 6 GB modeli arasında aman aman bir performans farkı yok ki niye gidip 500 serisinin riskini alayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayrıca çoğu yeni çıkan oyunlar için 4 GB VRAM bile yetersizken bence 3GB VRAM'li bir kart almak mantıksız.

Hocam bana fazla performans lazım değil zaten ben Radeon 500 serisinden kurtulmak istiyorum sadece. Zaten işlemcim iyi değil R3 1200 AF.

Hocam bana fazla performans lazım değil zaten ben Radeon 500 serisinden kurtulmak istiyorum sadece. Zaten işlemcim iyi değil R3 1200 AF.

Hemen alıyim çıksın aradan diye düşünmeyin bence. Biraz daha araştırma yapın o fiyat civarında Param Güvende'li RX580 8 GB bulabileceğinize inanıyorum. Ya da en kötü bütçeyi 100-200 daha arttırıp 6 GB modelini alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…