Miningli 1060 alınır mı?

Her kafadan ayrı ses çıkmış. Şunu söyleyeyim mining yapılıp yapılmaması önemli değil isterse 4 yıl mining yapılmış olsun kart sorunsuz ise alınabilir. 1060 6 GB modeli ise ve sorunu yoksa 1500'e alınabilir.

3 GB hocam 6 GB olanların içi dışına çıkmıştı.

Eski kartlarda bellek önemliydi şu an güncel oyunlarda bit önemli. Tabii bakılması gereken bir ton özellik var ancak şu an güncel oyun oynamak isteyen birinin bit değerine bakması gerektiğini düşünüyorum.

Alırken FurMark testi isteyip atarsanız güzel olur.

Bizzat kendim test edip alacağım hocam Param Güvende sistemi sağ olsun.

3 GB ile 6 GB modeli arasında aman aman bir performans farkı yok ki niye gidip 500 serisinin riskini alayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca çoğu yeni çıkan oyunlar için 4 GB VRAM bile yetersizken bence 3GB VRAM'li bir kart almak mantıksız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca çoğu yeni çıkan oyunlar için 4 GB VRAM bile yetersizken bence 3GB VRAM'li bir kart almak mantıksız.

Hocam bana fazla performans lazım değil zaten ben Radeon 500 serisinden kurtulmak istiyorum sadece. Zaten işlemcim iyi değil R3 1200 AF.

Hocam bana fazla performans lazım değil zaten ben Radeon 500 serisinden kurtulmak istiyorum sadece. Zaten işlemcim iyi değil R3 1200 AF.

Hemen alıyim çıksın aradan diye düşünmeyin bence. Biraz daha araştırma yapın o fiyat civarında Param Güvende'li RX580 8 GB bulabileceğinize inanıyorum. Ya da en kötü bütçeyi 100-200 daha arttırıp 6 GB modelini alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı