Miningli 1060 alınır mı?

İnternette de 70-80 arası sıcaklıkların gayet normal olduğu yazıyor. Bugün 3-4 saat testte bırakacağım kartı 80 dereceyi geçmezse cidden iade etmemeyi düşünebilirim.

Kasanıza göre değişir oda sıcaklığına göre değişir 1 saat FurMark sonunda 80-85 dereceye çok yaklaşmazsa veya 80i geçmezse problem olmaz zaten 1 saat FurMark'ta sorun olmuyorsa oyunlarda da sorun olmaz.

Elimde benim de var MSI 1060 6GB alman için cezbedenler ve almaya itecek bazı dezavantajlar var ama düzgün koşullarda alınabilir bence benim elimde 6 adet var ve hepsi hala ilk güne yakın ama şöyle bir durum,

Sıcaklıklar düşükte çalışmışsa,
Termal Padleri değişmiş olması yada temiz olması
Termal Macun bakımı yapılmış olması
Reballing yapılmamış olması
Fiyatının normal 1060 değerinden düşük ve makul olması

eğer ki bunlarda sorun yoksa al emin ol çok bir kayıp yaşamazsın hatta seveceksin bile bence.

Eğer istediğin bir test varsa bendeki 1060 lardan test yapar koyarım buraya karar verirsin almadan önce karşılaştırmak için.

Elimde benim de var MSI 1060 6 GB alman için cezbedenler ve almaya itecek bazı dezavantajlar var ama düzgün koşullarda alınabilir bence benim elimde 6 adet var ve hepsi hala ilk güne yakın ama şöyle bir durum,

Sıcaklıklar düşükte çalışmışsa,
Termal padleri değişmiş olması ya da temiz olması.
Termal macun bakımı yapılmış olması.
Reballing yapılmamış olması.
Fiyatının normal 1060 değerinden düşük ve makul olması.

Eğer ki bunlarda sorun yoksa al emin ol çok bir kayıp yaşamazsın hatta seveceksin bile bence.

Eğer istediğin bir test varsa bendeki 1060'lardan test yapar koyarım buraya karar verirsin almadan önce karşılaştırmak için.

Param Güvende ile 1500 liraya veriyorsanız kabul.

Hocam arkadaş zaten 500 serisinden çıkmak için alıyor. Pek performans beklentisi yok.

Hocam bir şey söyleyeceğim bu kart geldiğinde inanılmaz derecede tozluydu 8 dakikada 81 dereceye kadar çıktı daha da yükselecekti ben testi durdurdum sonra iki fön çektim tekrar taktım 40 dakikada 76 derece gördü şimdi ben 150 lirayı Param Güvende'ye vereceğime güzel bir iç dış temizlik yapsam termal macununu pedlerini yenilesem 70 dereceye düşmez mi bu?

Son düzenleme:
Yok hocam kartın içinden geçmişlerdir. Bütçe artırıp ikinci el 1660 bakabilirsiniz.

Hocam kullanmamışlar ki içinden geçsinler geldiğinde topak topak toz vardı kartın içinde. Bu arada geç kaldınız biraz olaylar çok hızlı yaşandı ben aldım kartı iki fön çektim 1 saat içinde 76 derece gördü şu an.

Yok hocam kartın içinden geçmişlerdir. Bütçe artırıp ikinci el 1660 bakabilirsiniz.

Bu arada bütçenin üstüne koyacak 1 lira param yok hatta Param Güvende payı varmiş onun için param yoktu babamı aradım babamdan ekran kartı parası istedim resmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı