Miningli ekran kartı alınır mı?

Bütçe
1900

UnitQuuin

Kilopat
Selam arkadaşlar. RX580 ekran kartlarına bakıyorum ama ne yazikki bütçem 1900 TL. Bu bütçeye genellikle 3-4-5-6-7 ay mining yapılmış kartlar buluyorum. FurMark testlerinde de 70-75 derece bandındalar. Sizce alınır mı?

İyi şartlar altında mining yapıldıysa alınabilir. Fakat bunu bilemezsin.
Kendi gözünüzle görüp testleri yapmanız gerekiyor.

3200 zaten sıfırı dişini sık paranı biriktir. Değmez sıfır varken ağlamış kart almaya.

Sogutmayı iyi tutup macun yenıleyıp kasayı bogacak yerde tutarsan alma eger dışarıda tek kapagı açık şekılde kullanıp macun yenıleyeceksen al.

Miningli karta ben olsam güvenmezdim. Almamanı tercih ederim paranı biriktirip sıfır veya iyi kondisyonda standart kullanıcıya ait bir kartı almanı öneririm.

Alınır hocam.

Yasakmı bilmemekle beraber sarı sitede rx 570 ilanım var 2.500 e bırakayım hocam sıfır mining .d

Alınır hocam.

Yasak mı bilmemekle beraber sarı sitede RX 570 ilanım var 2.500'e bırakayım hocam sıfır mining. D

Miningli karta ben olsam güvenmezdim. Almamanı tercih ederim paranı biriktirip sıfır veya iyi kondisyonda standart kullanıcıya ait bir kartı almanı öneririm.

Sogutmayı iyi tutup macun yenıleyıp kasayı bogacak yerde tutarsan alma eger dışarıda tek kapagı açık şekılde kullanıp macun yenıleyeceksen al.

3200 zaten sıfırı dişini sık paranı biriktir. Değmez sıfır varken ağlamış kart almaya.

Mining yapılmamış Afox marka mı önerirsiz yoksa miningli Gigabyte mi?

Mining kartlarının bakımını kullanımını ve satışını yapan birisi olarak söylüyorum... Mutlaka içini gör. Vram'lar aşırı yorgunsa alınmaması veya satılmaması lazım. Nasıl anlarsınız bunu peki? Bakımsız sıcak ortamda bırakılmış bir ekran kartı üstüne stok termal ped kullanılmış kartların Video bellekleri sararmış/koyulaşmış oluyor. Aynı bu görseldeki gibi. Tamir görmüşün etrafında flax izleri olur. Uzun lafın kısası içini açıp bak ve incele.
Terleme izleri vardır mutalak önemli husus değil.

Mining yapılmamış Afox marka mı önerirsiz yoksa miningli Gigabyte mi?

Afox markasını şahsen duymadım. Yorumlarına baktım beğenenler var, beğenmeyenler de var. Eğer ki gidip test edip alma imkanın varsa bence alabilirsin tabii ki test ederken problem çıkmazsa. Lakin üstte @Elegant Lotus da belirtti miningli kartı cidden kontrol edip temiz ise alman da opsiyon olarak kalabilir ama dikkatli olmanı öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…