Selam arkadaşlar. RX580 ekran kartlarına bakıyorum ama ne yazikki bütçem 1900 TL. Bu bütçeye genellikle 3-4-5-6-7 ay mining yapılmış kartlar buluyorum. FurMark testlerinde de 70-75 derece bandındalar. Sizce alınır mı?
Selam arkadaşlar. RX580 ekran kartlarına bakıyorum ama ne yazikki bütçem 1900 TL. Bu bütçeye genellikle 3-4-5-6-7 ay mining yapılmış kartlar buluyorum. FurMark testlerinde de 70-75 derece bandındalar. Sizce alınır mı?
Alınır hocam.
Yasak mı bilmemekle beraber sarı sitede RX 570 ilanım var 2.500'e bırakayım hocam sıfır mining. D
Miningli karta ben olsam güvenmezdim. Almamanı tercih ederim paranı biriktirip sıfır veya iyi kondisyonda standart kullanıcıya ait bir kartı almanı öneririm.
Sogutmayı iyi tutup macun yenıleyıp kasayı bogacak yerde tutarsan alma eger dışarıda tek kapagı açık şekılde kullanıp macun yenıleyeceksen al.
3200 zaten sıfırı dişini sık paranı biriktir. Değmez sıfır varken ağlamış kart almaya.
Mining yapılmamış Afox marka mı önerirsiz yoksa miningli Gigabyte mi?
Mining yapılmamış Afox marka mı önerirsiz yoksa miningli Gigabyte mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.