Hayır silinmez. Şu an yapmanız gereken şey şu:Diskte Windows 10'da var, silinir mi? Windows'un yanına kurmuştum ne yapmam gerekiyor?
Büyük ihtimalle bilgisayar açılmaz, UEFI değilse. İnterneti kapatıp tekrar kurulum yapmayı deneyin, olmazsa boot repair'i live diskten çalıştırıp boot'u onarın.Diskte Windows 10'da var, silinir mi? Windows'un yanına kurmuştum ne yapmam gerekiyor?
Flaş zaten takılıHayır silinmez. Şu an yapmanız gereken şey şu:
Flash'ı takın ve tekrardan kuruluma başlayın. Ancak bu sefer kurulumu İngilizce ve çevrimdışı yapın.
Neden çevrimdışı ve ingilizce yapmak gerekiyorHayır silinmez. Şu an yapmanız gereken şey şu:
Flash'ı takın ve tekrardan kuruluma başlayın. Ancak bu sefer kurulumu İngilizce ve çevrimdışı yapın.
Son günlerde GRUB güncellemesinde sorun yaşanıyor. İngilizce yapmasanız bile interneti kapatın. Olmaz ise ingilizce yapıp deneyin, en son olarak da live disk'te boot repair ile onarım yapın.Neden çevrimdışı ve ingilizce yapmak gerekiyor
Bunlardan hangisiİlle de yeniden kurulum yapmanız gerekmiyor.
Bilgisayarı Linux Mint USB'si ile yeniden canlı olarak başlatın.
Menüden Boot Repair'i çalıştırıp önerilen onarımı uygulayın.
En baştaki...Bunlardan hangisi
Bilgisayarı hard diskle başlatıyorum Windows u açmaya çalılışıyorum geçenlerde açtığım konudaki sorun çıkıyor. Grub adında kod satırı geliyor ne yapmalıyım?En baştaki...
Start Linux Mint...
Masaüstü gelince menüden Boot Repair'i bulup çalıştırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.