Mirror's Edge Catalyst 0xc000007b hatası

İşletim sistemi
Windows 11

taxszd

Hectopat
Yer
26.357896, 127.783809
Daha fazla  
Merhaba ben EA Play'den mirror's Edge Catalyst indirdim fakat açmaya çalıştığımda resimdeki hatayı alıyorum. Ne yapmam gerek?

1678447617400.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Process Monitor ile ActivationUI.exe için rapor oluşturup paylaşırsanız size yardımcı olabiliriz.

Oluşturduğunuz raporu MediaFire veya Google Drive üzerinden dosya herkese erişilebilir olacak şekilde paylaşın.

Tamamdır hocam oluşturup atarım geç gördüm de.

Merhaba,

Process Monitor ile ActivationUI.exe için rapor oluşturup paylaşırsanız size yardımcı olabiliriz.

Oluşturduğunuz raporu MediaFire veya Google Drive üzerinden dosya herkese erişilebilir olacak şekilde paylaşın.

Hocam buyurun.

@reptile hocam son durum nedir?

@taxszd

Selam,

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyasını kaldırın.

C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll

Daha sonra Visual C++ 2013 paketini (vcredist_arm.exe hariç) hem x86 hem de x64 olacak şekilde kurun. Kurulum esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden 2013 paketlerini onarın.

Eğer sorununuz çözülmeyecek olursa Denetim Masası üzerinden mevcut olan tüm Visual C++ (2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017, 2019, 2022) paketlerini kaldırın. Kaldırma işleminden sonra sisteminizi yeniden başlatın ve toplu paketi kurup tekrar deneyin.

Kurulum için install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırmanız gerekiyor.

Yine sorun olursa sıfırdan yeni bir rapor paylaşın.

İlk önce bilgisayarı baştan başlatıp tekrar deneyin. Bu çözüm işe yaramazsa uygulamayı yönetici olarak başlatın.

Bunun dışında Programlar -> Electronic Arts -> EA Desktop -> Desktop klasöründen App Recovery'i yönetici olarak başlatıp deneyebilirsiniz.

Windows Defender veya AV yazılımı da bu soruna yol açabilir. Geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar deneyin.

Yine sonuç alamazsınız oyunu ve uygulamayı kalıntısız bir şekilde kaldırıp tekrar kurun.

@taxszd

Var mı bir gelişme?

Son düzenleme:
İlk önce bilgisayarı baştan başlatıp tekrar deneyin. Bu çözüm işe yaramazsa uygulamayı yönetici olarak başlatın.

Bunun dışında Programlar -> Electronic Arts -> EA Desktop -> Desktop klasöründen App Recovery'i yönetici olarak başlatıp deneyebilirsiniz.

Windows Defender veya AV yazılımı da bu soruna yol açabilir. Geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar deneyin.

Yine sonuç alamazsınız oyunu ve uygulamayı kalıntısız bir şekilde kaldırıp tekrar kurun.

@taxszd

Var mı bir gelişme?
Yok hocam açılmıyor sileceğim sanırım.

Oyunun (uygulamanın değil) .exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklere girdikten sonra uyumluluk sekmesinden yönetici olarak çalıştır seçeneği etkinse tık işaretini kaldırıp tekrar deneyin. Bazıları opsiyonel Windows güncellemelerini yaparak çözdüğünü belirtimiş.

Son düzenleme:
Oyunun (uygulamanın değil) .exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklere girdikten sonra uyumluluk sekmesinden yönetici olarak çalıştır seçeneği etkinse tık işaretini kaldırıp tekrar deneyin. Bazıları opsiyonel Windows güncellemelerini yaparak çözdüğünü belirtimiş.

Hocam sildim yeniden yüklüyorum sağ olun yine de.

Hocam sildim yeniden yüklüyorum sağ olun yine de.

Daha önce oyunu ve uygulamayı silip yeniden kurmanızı önermiştim. Denemediniz mi? Silerken dosya kalıntılarının olmamasına dikkat edin. Bunun için Revo Uninstaller kulllanılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı