Misafir çocuğu çeşitleri

Ben bilgisayar çok ısındı soğumaya bıraktı diye bırakıyorum ama ısrar edip annesine şikayet ediyo oynuyo Pubg Steam hesabı 300tl değerindeki hesapta takım arkadaşlarını vurmaktan ban yedi

Bizim evimize bayram hariç misafir gelmiyor, kafam rahat. Bayramda da kapımı kilitleyip çocukların "Aa, bu kapı kilitli. İçeride ne var acaba?" diyip kapıyı zorlamalarını büyük bir haz ile dinliyorum. Bir de forumda bir konu görmüştüm. Misafir çocuğu adamın RTX2070S'li bilgisayarına işeyip çoğu parçayı yalan etmişti. Ona aşırı derecede üzülmüştüm umarım ailesinden almıştır parasını.

Bir keresinde arkadaşlarımla PUBG girerken kasadan kapatma düğmesine basılı tutmuş. Bende görmedim tabii kasa altta olduğu için. Çok sinirlenmiştim ama bebek olduğu için bir şey diyemedim .

Ben çocuğun karşısına oturuyorum çocuğun sürekli gözlerinin içine bakıyorum çocuk bir bana bakıyor birde açık olan bilgisayara, en son bayramda oldu çocuk koltuğun arkasından sürünerek bilgisayara gitmeye çalıştı ama gidemedi, oyunumu sabote edemediği için çocuğun içinde kaldı gitti, hiçbir şey yapamadı

Bilgisayarın kablosunu çekip bozuldu diyorum. Bir ara oyun oynadığım an gelmişti Minecraft açıp etrafa yüzlerce Creeper koymuştum. Onun harici önüne geleni silen yerine en fazla internetten motor oyunu oynayan gördüm. Benim için zararsızlar. Bağırmaya kalkarlarsa döverim.

Bizim modem salonda olduğu için ve anakartımda wifi kartı bulunmadığından dolayı bir ara salonda duruyordu kasam. Eve misafir gelince kasayı odama taşıyıp telefonu kasaya usb ile bağlayıp telefondan kasaya bluetooth tethering ile wifi veriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…