Misafir çocuğu çeşitleri

Ben hayatımda 2 defa falan denk geldim bilgisayarıma oturana. Kesin tavrımla ikisi de kalkıp gitmişti. İlk olarak hayır demeyi öğren üsteliyorsa gel içeriden oyun CD'si alalım de dışarı çıkarınca koşarak odana dön ve kapıyı kilitle. Kilit yoksa bilgisayardan herhangi bir donanımın kablosunu sök. Sata kablosunu sökersen ekran gelir ama açılmaz. Bunlardan hiçbirini yapamıyorsan (ben de bu taktiği uyguladım) Çocuğun yanına otur ve dik dik bak.(Profil fotoğrafımdaki gibi olabilir mesela) Gülerse sert bir tavırla "Komik mi?" de. Sana soru sorarsa sinirli tavırlarla etrafına bakın çocuğun o odadan çıkmasını istediğini açıkça göster. Yanlış hareketini görürsen yapma diye bağır veya paldır küldür at odadan. Aşırı sinir olurum kendimi bildim bileli misafir çocuklarına. Görmemiş gibi her şeye saldırıyorlar ben de kapıyı kilitliyorum.

Bakınız: Guest/Misafir oturum hesabı.
Hayatımda gördüğüm güzel şeylerden biri, sen gelip şifreni girmeden hiçbir şeyin ayarı değişmiyor hehe :D
Bendeki şifre de ezberlenecek türden değil, sayılar harfler büyüklü küçüklü karışık olduğu için hatırlanmıyorda :D
''hehe 😀'' demenize iki saattir gülüyorum valla. Ne kadar da mutlulukla anlatıyorsunuz. Bu arada, misafir hesabı hak ettiği değeri göremiyor maalesef. Evini misafir çocuğu görünümlü canavarlar basan birinin ilk ihtiyacı olan şey.

Onu bunu bilmem de geçen yaz Almanya`dan gelen kuzenimle (Ben 42, o 44 yaşında) elimize ekran kartı alıp savaşmaya çalışmıştık. Sonuç: 100TL`ye merak edip aldığımız sunta modüler kitaplık şeysi kırıldı.

Çocuk sayılmaz ama eski laptopumun başına akbaba gibi çökmüş benden 2 3 yaş küçüğü BIOS'a admin şifresi koyarak laptop bozuldu dıyerek ağlayarak evden kovmuşluğum var :D.

Genelde PC' ye virüs bulaştırıyorlar. Ya da Zula istiyorlar. Underclock editionlar şöyle diyor: "Cesego Zula çakması. Bizi kıskanıyorlar." şeklinde açıklamaları var. Genelde kız misafir çocuğu/kuzen olduğu için genelde Stardoll oynuyorlar.

Hiç bilgisayarıma oturmak isteyen misafir çocuğu sorunum yok. Bunun 2 nedeni var:

1- Evime çocuklu misafir zaten almıyorum.
2- Hadi oldu da boşluğuma denk geldi aldım diyelim. Ben ve kız arkadaşım hariç hiç kimse benim bilgisayarımın başına oturamaz. Hele hele zorla ya da izinsiz oturanı koltukla birlikte ateşe veririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı