Misafir çocuğu koleksiyonu parçaladı

• Konuyu başlatan Xhaka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 1.484
Neyse ki çok ciddi bir koleksiyon değildi. Daha farklı pahalı ve kırılmaya müsait koleksiyonlar da olabilirdi. Ucuz yırtmışsınız demek çok abartı olmaz.

Geçmişte babamın para koleksiyonunu parçalanmıştır bir küçük çocuk ben ucuz yırttım olan zamanıma oldu.

Zararı karşılamayı kabul etmeleri güzel en azından, ben de plan yapıyordum alt katta oturuyorsa balkona zırt pırt bir şeyler atıp sürekli kapısına dayanmak ya da balkonuna izmarit atmak gibi.

Gerek yok hocam alt katımda oturmuyorlar iyi ki 1 yıla ev kalmazdı.

15 yaşındayım hocam kendileri kaç yaşında fikrim yok bunu yapan çocukta terbiyede yok istediğine küfür ediyor çocuk diye bir şey de demiyorlar 1 kere benim tüm ailevi değerlerime küfür etti sorun bence çocukta değil ailede parasının bir kısmını vereceklerini söylediler annem konuştu (zararın %85'i gibi) sorunum kalmadı ancak bunu yapan yarın başka evde neler yapar kim bilir bu çocuk büyüyecek bir de.

Hocam 1. geçmiş olsun ikincisi ise para yı karşılasılar bile o koleksiyonun getirdiği mutluluk ile bozulunca yaşadığınız üzgünlüğü kimse telafi edemez.

Hocam 1. geçmiş olsun ikincisi ise para yı karşılasılar bile o koleksiyonun getirdiği mutluluk ile bozulunca yaşadığınız üzgünlüğü kimse telafi edemez.

Eski arabalardı hocam manevi olarak değerleri elbette vardı hediye gelende kendimin aldığıda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı