Misafir çocuğu koleksiyonu parçaladı

• Konuyu başlatan Xhaka
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 1.476
Yok arkadaş böyle durumlarda aşırı sinirleniyorum hiç alttan almamak lazım misafir olarak gittiğin yere zarar vermişsin ederi neyse aynısını alalım zararı karşılayalım kusura bakmayın falan demeleri gerekirken yüzsüz gibi bide karşıdakini suçlu çıkarıp çocuk musun oyuncağı napcan falan demişler isterse tuvalet fırçası olsun sonuçta benimse zarar veremezsin diyeceksin.

Yok arkadaş böyle durumlarda aşırı sinirleniyorum hiç alttan almamak lazım misafir olarak gittiğin yere zarar vermişsin ederi neyse aynısını alalım zararı karşılayalım kusura bakmayın falan demeleri gerekirken yüzsüz gibi bide karşıdakini suçlu çıkarıp çocuk musun oyuncağı napcan falan demişler isterse tuvalet fırçası olsun sonuçta benimse zarar veremezsin diyeceksin.
Olay bu kadar hocam.

4 yaşında çocuk yapmasaydı bu fiili çok sert bir tavır sergilerdim ancak bu durumda kuru üzüntü dışında çare kalmıyor sanırım. Geçmiş olsun efendim, üzücü bir olay gerçekten.
Zaten burada suçlu olan çocuk değil bu yaptığı eylemlerin yanlış olduğunu ona öğretmeyen ebeveynlerde. Bu arabaların parasal değeri olmasa bile aile, başkasının eşyalarına zarar vermenin yanlış olduğunu söylemek yerine sen çocuk musun, sana ne arabalardan diye cevap verirlerse bu ailede yetişmiş çocuğun bütün odayı yakıp yıkmamış olması bile mucize.

Zorla git parasını iste senin için değerli bir ürüne zarar vermiş bana soracak olursan çocuğa sağlam bir ders verirdim bizde çocuktuk ama misafirin evinde izinsiz su içmeye çekinirdik.

Zorla git parasını iste senin için değerli bir ürüne zarar vermiş bana soracak olursan çocuğa sağlam bir ders verirdim bizde çocuktuk ama misafirin evinde izinsiz su içmeye çekinirdik.
4 5 yaşında çocuk hocam ders verecek birşey yok. Bismillah çocuğun bilinci açılsın öğrenir. Sorun ailenin sorumsuzluğu ve tavrı.

kral geçmiş olsun. çocuk 4 5 yaşında olduğu için kızmanın bir faydası olmaz ailesinede demişsin ama seni azarlamışlar zaten para vermezlerdi de en azından çocuklarını uyarabilirlermiş şuanda yapabilecek pek birşeyin yok kartonları düzgün olanları en azından toparla geri kalanlarıda düzeltmeye çalış en azından 2 3 tanesini kurtar yapabilecek birşey yok .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı