itwasgooday Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.338 Çözümler 23 9 Mart 2021 #81 dostum anlamadığım şey sizin kişisel ürünlerinize nasıl bu kadar rahat erişebiliyorlar
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #82 Yavuz_Çetin dedi: Son dönemde yaptığım şey gözdağı vermek değil direk vurmak ama bunu son plana alıyorum bu yüzden farklı önerilerinize ihtiyacım var. O nasıl olacak hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam elime hiç Xbox geçmedi ama tahminimce bilgisayar gibi SSD Power kablosu işlemci fanı kablosu tarzı soketler vardır onları çıkartın.
Yavuz_Çetin dedi: Son dönemde yaptığım şey gözdağı vermek değil direk vurmak ama bunu son plana alıyorum bu yüzden farklı önerilerinize ihtiyacım var. O nasıl olacak hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam elime hiç Xbox geçmedi ama tahminimce bilgisayar gibi SSD Power kablosu işlemci fanı kablosu tarzı soketler vardır onları çıkartın.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer  9 Mart 2021 #83 Yavuz_Çetin dedi: Bu arada çocuk öyle böyle bir şey değil evi başa yıkacakmış gibi sürekli birilerine saldırıyor vuruyor tekmeliyor kırıyor yani normal değil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yavuz_Çetin dedi: Bu arada çocuk öyle böyle bir şey değil evi başa yıkacakmış gibi sürekli birilerine saldırıyor vuruyor tekmeliyor kırıyor yani normal değil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 9 Mart 2021 #84 217099 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim adım buğra adımı neden lekeliyorsun.
217099 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim adım buğra adımı neden lekeliyorsun.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #85 Dediğiniz her şeyi dikkate alıp not alacağım ve bir sıralama yapacağım ilk yapılacak ve son yapılacaklar diye ona göre hepsini deneyeceğim.
Dediğiniz her şeyi dikkate alıp not alacağım ve bir sıralama yapacağım ilk yapılacak ve son yapılacaklar diye ona göre hepsini deneyeceğim.
KS KS AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #86 Dean.308 dedi: Halanız da utanma yok galiba afedersiniz ama sizin malınıza zarar verirken hiç unutanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi çocuk hiperaktif kelimesini tam karşılığı tam bir piskopat bir ara parkta bir kızı dövüyordu.
Dean.308 dedi: Halanız da utanma yok galiba afedersiniz ama sizin malınıza zarar verirken hiç unutanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi çocuk hiperaktif kelimesini tam karşılığı tam bir piskopat bir ara parkta bir kızı dövüyordu.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer  9 Mart 2021 #87 Dean.308 dedi: Benim adım buğra adımı neden lekeliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yoksa sen bu çocuk musun?
Dean.308 dedi: Benim adım buğra adımı neden lekeliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yoksa sen bu çocuk musun?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #88 217099 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bunla tıpa tıp aynı.
217099 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bunla tıpa tıp aynı.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 9 Mart 2021 #89 AutumnPlanet dedi: Dediğim gibi çocuk hiperaktif kelimesini tam karşılığı tam bir piskopat bir ara parkta bir kızı dövüyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam yatağınız altı açılıyorsa onun altına koyun. 217099 dedi: Yoksa sen bu çocuk musun? Genişletmek için tıkla... Ahahahah yok artık.
AutumnPlanet dedi: Dediğim gibi çocuk hiperaktif kelimesini tam karşılığı tam bir piskopat bir ara parkta bir kızı dövüyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam yatağınız altı açılıyorsa onun altına koyun. 217099 dedi: Yoksa sen bu çocuk musun? Genişletmek için tıkla... Ahahahah yok artık.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #90 AutumnPlanet dedi: Dediğim gibi çocuk hiperaktif kelimesini tam karşılığı tam bir piskopat bir ara parkta bir kızı dövüyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi aklıma geldi evdeki tüm şarj kablolarını ve pilleri saklayın kumandanın içine bitecek olan /ya da bitmiş bir pil koyun. Çocuk yine aranacak bulamayacak en sonunda vazgeçecek.
AutumnPlanet dedi: Dediğim gibi çocuk hiperaktif kelimesini tam karşılığı tam bir piskopat bir ara parkta bir kızı dövüyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi aklıma geldi evdeki tüm şarj kablolarını ve pilleri saklayın kumandanın içine bitecek olan /ya da bitmiş bir pil koyun. Çocuk yine aranacak bulamayacak en sonunda vazgeçecek.