Mısır Gezim

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
54.092
Çözümler
18
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Mısır Kahire'den bildiriyorum. Uçak bileti tek yön kişi başı vergisi vb dahil 800 TL civarına geliyor.

İstanbul'dan ulaşım uçak ile 2 saat civarında sürüyor. Saat dilimi bir saat geride.

Hava oldukça sıcak, tişört ile geziyorum şu an. Eşimle birlikte tatil için geldik. Giza bölgesinde piramitlerin tam karşısında bir yerdeyiz.

İnternet çok kötü burada. Turkcell ve Vodafone anlaşmalılar, internet sağlayabiliyorlar. Türk Telekom'da ise alınabilecek anlaşmalı bir paket yok. Gelirim, Über ile gezerim diyorsanız internetsizlikten işiniz zorlaşabilir. Taksi bol...

Şu an 4.5G LTE'yi gördüm kullanıyorum ancak halen Latency problemleri mevcut.

Dipnot: Pazarlık burada sünnet filan değil, farz. Temel market hariç esnaf ve hizmet alışverişlerinde konuşulanın yüzde 50'sini hedefleyin.

IMG_20180320_175720_029.jpg
 
Gece ve sabah feci ayaz var. Damak tadı yabancı değil ülkenin, hani oteller genel sokaklara göre iyi ama her yerde ve her şeyde toz var. Temiz temiz olmuyor çölün yakınında hayat gördüğüm kadarıyla.

Note 8 ve GoPro 6 ile geldim, 1 km mesafeden ışığa karşıdan bakarak zoom ile çekildiği için normal. Vlog çekebilirsem çekicem :)
 
Aynen, daha çok fotoğraf bekliyoruz. :) Vlog veya. :) Suyu bekletince güneş kremine dönüşüyormuş ya. Siz de kendi hayal gücünüzle bir şeyler deneyebilirsiniz, içeri giriliyorsa. :) Ali Bey. :) Ayberk o tarz bir şey kastetti, sanırım. :) GoPro'yu koyup beklettim, şarjı tavan yapmış falan. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tur rehberi yemek bozulmuyor filan dedi ama test edene kadar bilet yanıyor zaten :D

Geziyoruz bakalım neler göreceğiz :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Peki sevgili Ali bir devenin derisinde kac adet kil bulunmaktadir. Misirlilar 1.145.157.862.611.566.744 tane oldugunu savunuyor ama Türkiye 1.654.782.560.245.966.340 oldugu görüsünde. Yorumlari alalim. :)

Iyice eksi sözlüge bagladim Allah sonumu hayreylesin. :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı