Çözüldü Missing operating system hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisayarı zaten yeni topladım henüz performansını bile test edemedim 4 gündür gece gündüz demeden uğraşıyorum bir masaüstü görmeye muhtaç kaldım. Yani herhangi bir parça değişikliği olmadı. Şeytan diyor parçala at çöpe. Kafayı yeme derecesine geldim bir türlü Windows kuramıyorum.

Hocam tek slot halinde. Az önce boot önceliğini harddiske verdim ve nasıl oldu anlamadım kurulum ekranına geldi %2de kaldı. Şuan mouse dondu ve yine HDD ile DVD-ROM lambası söndü.

Öncelikle RAM'in takılı olduğu slotu değiştirin hala bir değişiklik olmaz ise sıkıntı RAM veya anakartın SATA girişlerinde olabilir.

Boot önceliğini değiştirebiliyorsanız HDD görüyor demektir. O zaman portlar çalışıyor demektir.

BIOS'ta RAMi de görüyor fakat bunu da deneyeceğim, teşekkürler.

Hocam yine olumlu bir sonuç alamadım. Ama aklıma bir şey geldi. Boost kasa kullanıyorum 350W. Acaba PSU mu yetersiz kalıyor? Çünkü bazen daha önceden de belirttiğim gibi ekran gelmiyor.

Olabilir hocam o zaman anakarttan görüntü alacak şekilde bağlantı yapın ve ekran kartını çıkarıp öyle deneyin. Başta söyleseydiniz ilk ondan kontrol ederek giderdik.

Hocam bir yerden emanet HDD aldım taktım denedim ilk baş sorunsuz açıldı şimdi ekranla cebelleşiyorum. Ekran bir defa geliyorsa yirmi gelmiyor. Sorun ekran kartında da değil. Eski ekran kartımı denedim yine aynı şeyler ile karşılaştım. Şimdi ekranı getirebilirsem daha daha eski kasamdan 80 GB HDD söktüm ona sistem kurup asıl HDDmi depolama için kullanacağım. Bir türlü sorun bitmiyor. Aldığıma, alacağıma pişman oldum vallahi.

Sistemi sanırım ikinci el olarak toplamışsınız hocam. Anakarttan görüntü almayı denediniz mi hocam sisteme hiç ekran kartı takmadan.

Hayır üstat sıfır topladım. Anakarttan direkt çıkış veremedim ikisi de çıkış uçlu. Sonuç olarak ne yaptım ne ettim beceremedim. Bugün aldığım yere götürüyorum. Ne gerekiyorsa yapsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı