MIUI 12.5.1.0 indirilmeli mi?

Makaleler
3
Daha fazla  
Selamlar, Xiaomi Redmi Note 7 kullanıyorum. Biliyorsunuz MIUI ile birçok kişi sorun yaşıyor, ben ise telefon yavaşlaması ve pilin çabuk bitmesiyle sıkıntı yaşıyorum.
MIUI 10 harikaydı sonraki MIUI 11 aşırı ısınmalarla karşılaştım sonraki yani şu an kullandığım MIUI 12 ise telefon yavaşladı.
Acaba bu sürümü indirsem sorunlarım çözülür mü? Yoksa resetlemek şart mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj konusunda daha kötü ancak indirmeye niyetliyseniz güncellemeden sonra telefonu sıfırlayın.

O zaman indirmeyim daha da batmasın telefon.
Şarj değerlerim nasıl bu arada. Bugün yüksek ışıkta kullandım biraz da kısık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-10-30-23-35-24-712_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-10-30-23-35-24-712_com.miui.securitycenter.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 74
IPS LCD, ghost screen sorunlu bir de.
MIUI battı artık.

Aslında MIUI çok güzel sadece icon karı beğenmiyorsum temalardan iPhone icon larına çevirdim mis gibi.

Aslında ben bu telefonu işlemcisi güçlü diye aldım yoksa daha ucuza da telefon alabilirdim mesela Xiaomi Note 10 litre gibi.

Ama ben performansı seviyorum çok kullanmadan bile hatta telefon 7/24 güç tasarruf modunda.

Aslında MIUI çok güzel sadece icon karı beğenmiyorsum temalardan iPhone icon larına çevirdim mis gibi.

Aslında ben bu telefonu işlemcisi güçlü diye aldım yoksa daha ucuza da telefon alabilirdim mesela Xiaomi Note 10 litre gibi.

Ama ben performansı seviyorum çok kullanmadan bile hatta telefon 7/24 güç tasarruf modunda.

Bilemiyorum belki eskiyen cihazlara ayrı bir şekilde güncelleme yayınlıyorlardır ya da reset atmam gerekiyor. Yoksa bu cihazı hiç güncellemesem neredeyse ilk gün gibi çalışacağına eminim.

Bilemiyorum belki eskiyen cihazlara ayrı bir şekilde güncelleme yayınlıyorlardır ya da reset atmam gerekiyor. Yoksa bu cihazı hiç güncellemesem neredeyse ilk gün gibi çalışacağına eminim.
Bloatware uygulama cok kanki. Ondan kasiyor.
Ayrica depolama alanini bile fazla fazla tuketiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı