Selam, Bugün PC olmadan MIUI sürümleri arası geçiş yapacaginizi anlatacagim. NOT: OEM kilidi zorunlulugu yok. Yani acik veya kapali olmasi sart degil. Adim 1: Kullanmis oldugunuz ROM ve kurmak istediginiz ROM dosyasini indirin. Adim 2: Ayarları açın ve telefon hakkında > MIUI sürümü yazan...
Selam, Bugün PC olmadan MIUI sürümleri arası geçiş yapacaginizi anlatacagim. NOT: OEM kilidi zorunlulugu yok. Yani acik veya kapali olmasi sart degil. Adim 1: Kullanmis oldugunuz ROM ve kurmak istediginiz ROM dosyasini indirin. Adim 2: Ayarları açın ve telefon hakkında > MIUI sürümü yazan...
Klasik yöntemleri uygulayın.
Bootloader kilidini offical yöntem ile açın, 12.5'i clean all and lock seçeneği ile kurun ve işlem tamamlansın.
İşlemleri bilmiyor iseniz yardımcı olalım ama her yerde anlatılıyor. YouTube girip 5 dakikalık bir videoyu izlmeniz burada yazmamdan daha yararlı olur.
Klasik yöntemleri uygulayın.
Bootloader kilidini offical yöntem ile açın, 12.5'i clean all and lock seçeneği ile kurun ve işlem tamamlansın.
İşlemleri bilmiyor iseniz yardımcı olalım ama her yerde anlatılıyor. YouTube girip 5 dakikalık bir videoyu izlmeniz burada yazmamdan daha yararlı olur.
Peki hocam TWRP açıp mı ROM kurayım yoksa direkt mi kurayım.
Bir de hocam nasıl rom kurulur adlı rehber/video atar mısınız?
Şimdiden Allah Razı olsun. @364809@Silinen üye
Daha dün Redmi Note 9 Pro telefonumu MIUI 12'den 13'e yükselttim. TWRP ile yaptım. Yukarıdaki atılan tool ile önceden root atmıştım o uygulamayı kullanmak basit ancak benim cihazımda zaten garanti olmadığı için bu riski aldım. Bir ara yanlış attım dosyayı telefon sürekli açılıp kapandı kendi kendine ,TWRP ile hallettim.
Peki hocam TWRP açıp mı ROM kurayım yoksa direkt mi kurayım.
Bir de hocam nasıl rom kurulur adlı rehber/video atar mısınız?
Şimdiden Allah Razı olsun. @364809@Silinen üye
Daha dün Redmi Note 9 Pro telefonumu MIUI 12'den 13'e yükselttim. TWRP ile yaptım. Yukarıdaki atılan tool ile önceden root atmıştım o uygulamayı kullanmak basit ancak benim cihazımda zaten garanti olmadığı için bu riski aldım. Bir ara yanlış attım dosyayı telefon sürekli açılıp kapandı kendi kendine TWRP ile hallettim.