X3 Pro kullanıyorum. TR ROM kurulu. EU ROM ile Global TR ROM arasında nasıl bir fark var? Global ROM'dan daha mı performanslı çalışıyor?
İndirmek için konuyu bulamadım. İnsanlar hata raporu yapmışlar. Link atabilir misiniz zahmet olmazsa?Ota ile tam rom indiriyorsun otomatik TWRP ile kuruyor.
Önceki mesajda attım.İndirmek için konuyu bulamadım. İnsanlar hata raporu yapmışlar. Link atabilir misiniz zahmet olmazsa?
Görmemişim hocam. Mesajı atınca yazmışsınız. 14.0.1 var şu an. Bunu Mi Flash Tool ile kuracağız değil mi? Bir de 14.0.3 çıkmamış henüz. Güncelleme alıyor mu şu an aktifte EU ROM?Önceki mesajda attım.
Aktif olarak güncelleme alıyor. Kurulumu ise TWRP kurmanız gerekiyor. Adımları konuda yazıyor:Görmemişim hocam. Mesajı atınca yazmışsınız. 14.0.1 var şu an. Bunu Mi Flash Tool ile kuracağız değil mi? Bir de 14.0.3 çıkmamış henüz. Güncelleme alıyor mu şu an aktifte EU ROM?
Poco X3 Pro 14.0.3 xiaomi.eu_multi_POCOX3Pro_V14.0.3.0.TJUMIXM_v14-13.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/OtherTeşekkürler hocam. İnceleyeceğim hemen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.