MIUI'den saf Android'e geçmek mümkün müdür?

MIUI 11.0.6 kullanıyorum. Xiıomi'nin uygulamalarından çok rahatsızım. Saf Android'e geçmem mümkün mü?

Hocam saf Android'e dönmek için TWRP lazım TWRP için de Bootloader kilidi açık olmalı eğer bunları yaparsanız TWRP üzerinden Magisk root atarak Xiaomi'nin uygulamalarını link2SD ile silebilirsiniz.

Hocam saf Android'e dönmek için TWRP lazım TWRP için de Bootloader kilidi açık olmalı eğer bunları yaparsanız TWRP üzerinden Magisk root atarak Xiaomi'nin uygulamalarını link2SD ile silebilirsiniz.
Güzel fikir ama diğer uygulamarın düzgün çalışmasını engelleyebilir. En iyi custom rom yüklemek derim. Pixel Experience tavsiye ederim. AOSP Extended'de olabilir.

Güzel fikir ama diğer uygulamarın düzgün çalışmasını engelleyebilir. En iyi Custom ROM yüklemek derim. Pixel Experience tavsiye ederim. Aosp Extended'de olabilir.

Mi A2 kullanıyorum saf Android'i sevmediğim için MI6X'e çevirdim telefonu eu beta kullanıyorum çokda memnunum şu an öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı