MIUI'den saf Android'e geçmek mümkün müdür?

Bootlamanız gerekiyor demişsiniz. Ben sosyale grip cevaplara bakmamıştım. Biraz önce telefonu cebimden çıkardım baktım ekranda Fastboot yazıyor bir de android robotunu kurcalayan bir tavşan. Fotoğrafı aşağıda. Garantim gidecekse ben bootlamak istemiyorum ama yanlışlıkla cebimdeyken boot başlamış. Nasıl biir rastlantı bilmiyorum. Dediğim gibi bootlamak istemiyorum nasıl iptal ederim

Dosya Ekleri

• WIN_20200806_21_30_45_Pro.jpg
    WIN_20200806_21_30_45_Pro.jpg
    317,2 KB · Görüntüleme: 66
Bootlamanız gerekiyor demişsiniz. Ben sosyale grip cevaplara bakmamıştım. Biraz önce telefonu cebimden çıkardım baktım ekranda fastboot yazıyor bir de Android robotunu kurcalayan bir tavşan. Fotoğrafı aşağıda. Garantim gidecekse ben bootlamak istemiyorum ama yanlışlıkla cebimdeyken Boot başlamış. Nasıl biir rastlantı bilmiyorum. Dediğim gibi bootlamak istemiyorum nasıl iptal ederim.

Hocam bu bootlama değil fastboot yani bu aşamada PC yardımı ile Bootloader kilidi açılır şu an garantinizde sıkıntı yok fasboota telefon kapalı iken ses kısma ve güç tuşuna basarak girilir.
Bootlamanız gerekiyor demişsiniz. Ben sosyale grip cevaplara bakmamıştım. Biraz önce telefonu cebimden çıkardım baktım ekranda fastboot yazıyor bir de Android robotunu kurcalayan bir tavşan. Fotoğrafı aşağıda. Garantim gidecekse ben bootlamak istemiyorum ama yanlışlıkla cebimdeyken Boot başlamış. Nasıl biir rastlantı bilmiyorum. Dediğim gibi bootlamak istemiyorum nasıl iptal ederim.

Fastboot ekranında güç tuşuna basılı tutarak normal telefon açılışı yapılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı