İnceleme Mizar MZ60 Blue Switch Klavye

nasıl atadınız acaba

Nasıl atadınız acaba

Atasan da otomatik tekrar eskisine dönüyor buglu yani, tam olarak yapılmıyor. Mizar programından yaptım, programıdan keystroke kısmından değiştirebiliyorsunuz, program açık kaldığı sürece çalışıyor.
Mizar programını indirince Firmware Update soruyor, yapma deyin. Mizar programında Firmware dosyası var oradan da Firmware Update yapmayın, klavyeyi bozarsınız yapmaya çalışırsanız. Sorumluluk size ait.

Ben yaptım biraz ugrasınca hocam pc yi kapatıp açtım falan eskisine dönmedi şimdilik

Ben yaptım biraz ugrasınca hocam pc yi kapatıp açtım falan eskisine dönmedi şimdilik
Hocam Sharp Key diye bir program buldum windows üzerinden esc yi tırnak yaptım düzeldi problemim. Bug vs olmuyor her zaman esc esc, tırnak tırnak olarak çalışıyor.

Arkadaşlar Y ve Z harfi farkli bir sıkıntı olur mu ayarlanabiliyor mu?

Arkadaşlar Y ve Z harfi farkli bir sıkıntı olur mu ayarlanabiliyor mu?

Klavye dilini Türkçe yaparsan Türkçe klavyeden bir farkı olmaz, bir tek klavyedeki tuşların yerleri farklı olur ama Z ye basınca Y, y ye basınca Z algılar.

Arkadaşlar bu mizarda ESC sorunu mu var anlamadim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…