İnceleme Mizar MZ60 Blue Switch Klavye

Dolaptan mı aldınız hocam?
Hayir sari siteden ilan actirdim

Dostum mz60 geldi ama sharpskey den esc yi ayarlayamadım yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:
Hayir sari siteden ilan actirdim

Dostum mz60 geldi ama sharpskey den esc yi ayarlayamadım yardımcı olabilir misin?
MizarLab uygulamasını yüklemek, açınca firmware update soracak, güncelleme. Sonra macro kısmı var oraya gel sol alana sağ tık yap New de sonra oradan FN + esc yap ve esc olsun sonra kaydet. Uygulamayı açınca ilk gelen sayfadaki klavye resminde escye tıkla macro kısmından başta yaptığın makroyu seç kaydet.

Hocam ben bunu yaptıktan 1 hafta sonra tekrar eski haline geri dönüyor. Nasıl çözebilirim?

Hocam ben bunu yaptıktan 1 hafta sonra tekrar eski haline geri dönüyor. Nasıl çözebilirim?
Çözdüm hocam teşekkürler

Hocam sizin anlattığınız şekilde yaptım. İşe yaradı, gayet güzel kullanıyorum ama God of War gibi oyunlarda nedense çalışmıyor.

Son düzenleme:

O tarz oyunlar RAW input olarak algılar, her oyunda çalışmaz bu yaptığımız şey. Windows üzerinden yapılan atamayı değiştirmek RAW input olarak klavye yöntemini kullanan oyunlarda maalesef çalışmıyor, " tuşunu oyun içinden oyunu durdurma tuşu olarak atayabilirsin. Olur o şekilde.

GTA 5 de çalışmıyor mesela, ben oyunu durdurma tuşu olan p yi değiştirdim, atadım oyunu durdurmak < tuşuna basıyorum y nin yanındaki.

Benim bu RAW input hakkında bilgim yoktu bende diyorum neden bazı oyunlarda algılanmıyor. Teşekkürler bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…