İnceleme Mizar MZ60 Blue Switch Klavye

cropped-mizar_new-e1596193764340-1.png

Bu konuda Mizar MZ60 adlı klavyeyi inceleyeceğim.

Teknik özellikler
  • 61 keys
  • Material: Plastic
  • Layout: ISO - UK/DE
  • Keycaps: ABS doubleshot
  • Full N‐key rollover ;Anti‐ghosting technology
  • Supports MizarLab software
  • Cable length: 1.6 m (5.2 ft)
  • Interface: USB (plug and play)
  • Dimensions: 14.8 x 5.2 x 0.9 in (292 x 102 x 40 mm)
  • Inclination: 5.6°
  • Weight: 1.3 lbs (0.6 kg)
Kutu içeriği
  • Mizar Mz60 Mechanical Keyboard
  • Quick Start Guide (English )
  • Type-C to type-A USB cable (5.9 ft. ; 1.6m)
  • Keycap puller
  • Key-switch puller

Switchler ve özellikleri
81p-f7FGL6L._AC_SL1500_.jpg

Görünüşü,RGB modları ve sesi
Kamera kalitesi için kusura bakmayın,sesi ve RGB modlarının olduğu videoyu yarın konuya ekleyeceğim.
IMG_20230508_221253.jpg

Artıları ve eksileri
+ Gateron switchler
+ Uygun fiyat
+ Hotswap

- Yazılım
- Update yapınca brick olması
- Tuşların ABS olması

Klavye hakkındaki görüşlerim
İlk başta 60 klavye olduğu için alışamayacağımı düşünüyordum fakat ilk 2 saatte adapte oldum 60 klavyeye. Yaklaşık 650TL'ye aldım,bu fiyata düzgün klavye olmadığı için bu klavyeye yönelme kararı aldım. Alacaklara tavsiyemdir ancak klavyeyi aldığınızda firmware update yapmayın,brick olabilir. Klavyeyi aldığınızda hiçbir ayar yapmadan ESC tuşuna basarsanız çift tırnak işareti yapacaktır,bunu düzeltmek için gerekli video budur. Sorularınızı sorabilirsiniz. Klavyeyi almamda yardımcı olan @Hyuuga Neji , @293735 , @Kiznaiver , @550519 hocalarıma teşekkür ediyorum.

Markanın resmi sitesi: Mizar
Driver linki: Download

Rica ederim.
ESC'yi düzeltmek için Shapkeys adlı program kullandım ben, yazılımdan ayar yapınca yazılım sürekli açık kalması gerekiyor. ESC'yi “ olarak atadım, “ tuşunu da ESC olarak atadım program üzerinden. Write to Regedit deyip PC'den oturumdan çıkıp veya yeniden başlatırsanız ayarlar uygulanıyor. Yazılım çalışmadan ve ya Ekstra bir ayar yapmadan ESC kullanabiliyorum. Tavsiye ederim.

Hocam telefonum yok şuan internetten bakayım.
Eki Görüntüle 1771989
Bu mekanik olan. Bende optik olan var kutusu farklı.

Rica ederim.
ESC'yi düzeltmek için Shapkeys adlı program kullandım ben, yazılımdan ayar yapınca yazılım sürekli açık kalması gerekiyor. ESC'yi “ olarak atadım, “ tuşunu da ESC olarak atadım program üzerinden. Write to Regedit deyip PC'den oturumdan çıkıp veya yeniden başlatırsanız ayarlar uygulanıyor. Yazılım çalışmadan ve ya Ekstra bir ayar yapmadan ESC kullanabiliyorum. Tavsiye ederim.

Bu mekanik olan. Bende optik olan var kutusu farklı.
Normal olan 3/5 pin destekliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı