Mk-677 nedir?

Daha fazla  
Selamlar birkaç sorum olacaktı tamamen öğrenim amaçlı soruyorum.

Mk 677 nedir? Ne işe yarar tam olarak?

Vücut geliştirmede etkisi var midir ve kullanılmalı mıdır?

Ne kadar süre sonucu kullanılmalıdır?

Kaç yaş için önerilir ve ayrıyeten kullanilirken dikkat edilmesi gereken bir nokta var midir?

Kaç yaş için önerilir ve ayrıyeten kullanilirken dikkat edilmesi gereken bir nokta var midir?

Türkiye'de orijinalini kolay kolay bulamazsın yurt dışından getirtmen lazım büyüme hormonu sağlar güçlenirsin kütle edinirsin yağ yakarsın yani mükemmel bir şeydir cutta pek kullanmanızı önermem. Yaş olarak sorarsanız bu işte biraz biraz yaptıktan sonra kullanın bence. Disiplinli bir yaşam ve kaliteli beslenme olduktan sonra.

Araştırma sonucu,yan etkileri tam olarak sonuç göstermemiştir. Bilgiler sadece,insanların üzerinden gelen tepkiler üzerine yayınlaşmış.
Tavsiye edeceğim bir ürün değil. Ancak öyle korkulacak bir üründe değil. Arkadaşın dediği gibi orijinal bulabilmek çok zor. Yurtdışında tanıdığın varsa 1 kutu sınırdan sokabilirler. Normal getirebilir.

En büyük etkisi,acıktırması. Çok fazla öğün yemene sebeb oluyor. Otomatikmen kilo alıyorsun

Kullanmak istiyorsan hormon üretimine zararı olacak böyle takviyeler uzun süre kullanılırsa doğal hormon yerine şimdiden sentetik hormon ile vücudunun beslenmesidir bu da ileride takviyeyi kullanmazsan hormon üretimin az olduğu için iyi şeyler olmaz ve kullanırken karaciğer koruyucu alınmalı spora katkısı olarak daha çabuk kilo almanı ve büyümeni hızlandırır ama boy sınırını aştırmaz.

Yahu ne sarmsı basacan boldeyi testoyu, bulkta takılacan(!)

Araştırma sonucu, yan etkileri tam olarak sonuç göstermemiştir. Bilgiler sadece, insanların üzerinden gelen tepkiler üzerine yayınlaşmış.
Tavsiye edeceğim bir ürün değil. Ancak öyle korkulacak bir üründe değil. Arkadaşın dediği gibi orijinal bulabilmek çok zor. Yurt dışında tanıdığın varsa 1 kutu sınırdan sokabilirler. Normal getirebilir.

En büyük etkisi, acıktırması. Çok fazla öğün yemene sebep oluyor. Otomatikman kilo alıyorsun.

Acıktırması yan etki hocam yalnız.

Beyin hipofiz bezinden büyüme hormonu salgısını artırır normal de obezite ve kas erimesine karşı koymak için üretilmiştir yan etkisi acıktırma olduğu için bulk ürünü olarak geçer TR de orijinal bulmak çok zordur oral yönle sabah uyanınca veya genel de akşam yatmadan önce kullanılır.

Acıktırması yan etki hocam yalnız.

Beyin hipofiz bezinden büyüme hormonu salgısını artırır normal de obezite ve kas erimesine karşı koymak için üretilmiştir yan etkisi acıktırma olduğu için bulk ürünü olarak geçer TR de orijinal bulmak çok zordur oral yönle sabah uyanınca veya genel de akşam yatmadan önce kullanılır.
İşe yarama özelliği acıktırması anlamında.

Yakın dönemlerde sıkça duyduğumuz "Ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum ben ya" diyen 50-60 kilo bilgisiz kişilerin kullanmayı düşündüğü beyin hipofiz bezinden büyüme hormonu salgısını arttıran sarms çeşididir. 20 yaş altı için önerilmez. Biraz daha profesyonel kürlerde MK677 + RAD140 kombin edilerek kütle eklemek amacıyla kullanılır.

İnternette satılanların %98 i sahtedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı