MK61 alınır mı?

OmurOzan

Hectopat
Daha fazla  
GamaKay MK61 model klavyeyi almayı düşünüyorum. Kablosuz klavye arayışımdan vazgeçtim. Evde annem babam kardeşim olduğu için Blue Switch klavyemi rahatça kullanamıyorum. Sessiz ama sert Switch arıyorum. MK61 Yellow Switch mi Brown Switch mi almalıyım? Varsa başka klavye önerilerinizi, bu switchler hakkında bildiklerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GamaKay MK61 model klavyeyi almayı düşünüyorum. Kablosuz klavye arayışımdan vazgeçtim. Evde annem babam kardeşim olduğu için Blue Switch klavyemi rahatça kullanamıyorum. Sessiz ama sert Switch arıyorum. MK61 yellow Switch mi brown Switch mi almalıyım? Varsa başka klavye önerilerinizi, bu Switch'ler hakkında bildiklerinizi bekliyorum.

Brown almalısınız. O bütçede en iyisidir. Ayrıca buna da bakabilirsiniz: Redragon K552-R Kumara Rainbow Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Brown ve yellowun Red ve Blue'den farkını söyleyebilir misiniz? Şu anda Blue kullanıyorum Red alıp yanlışlıkla tuşlara basmak istemiyorum.

Şimdi tactile Switch dediğimiz bir Switch türü var böyle basarken bastığın yerde bir his verir. Blue Tactile'dır.
Basım hassasiyetleri:
Kahve rengi: 45G.
Sarı: 50G.
Kırmızı: 45G.
Sarı linear yani basım hissi olmayan (tactile olmayan) bir Switch'dir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı