Çözüldü MK61 yavaş yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Nasıl yani? İade etmeyi deneyin, kullanan kişilerden böyle bir sorun duymadım.

Sorunu çözdüm.

Bu sorunu yaşayan bir kişi gördüm sadece (konu sahibi hariç). Çözümünü bilmiyorum maalesef.

1 kişi yok, yabancılardan birçok kişi aynı sorunu yaşamış.
Çözümünü buraya yazıyorum:
Klavye yazılımı açıkken Firmware Update'i (7034 sürümü) indiriyoruz.
Görev yöneticisinden uygulamayı kapatıyoruz.
Tekrar yazılımı açıyoruz ama Firmware Update'e tıkladıktan sonra gelen Update yazısına tıklamıyoruz, ilk klavyenin kablosunu çıkarıyoruz sobra Update'e tıklıyoruz eğer ışık beyaza dönerse oldu demek sonra uygulamayı kapatıp açıyoruz (görev yöneticisinden) sonra zaten uygulama Update uyarısını verecek ona tıklarsanız klavye düzelecektir.
İndirdikte sonra açıp mı kapatıyoruz yazılımı.

Uygulama açıkken Firmware Update'i indiriyoruz, indirmesi bitince yazılımı görev yöneticisinden kapatıyoruz.

Firmware Update:

Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yeni update 18 mayıs
bangood açıklama kısmına 19 mayıs yazn update de koymuş ama aynıalr galiba yükledim update çıkmadı istereseniz onu yükleiyn linki bırakıyorum
Ben sorunu çözememişim 80lere düştü sadece ms değeri düzelmedi tam olarak siz sorunu çözdünüz mü?
Bir daha bir ricam olacak zahmet olmazsa Türkçe konuşur musunuz ne dediğinizi gram anlamadım 19 mayıstaki updatei de indirdim değişmedi ayrıca.

Ben sorunu çözememişim 80'lere düştü sadece ms değeri düzelmedi tam olarak siz sorunu çözdünüz mü?
Bir daha bir ricam olacak zahmet olmazsa Türkçe konuşur musunuz ne dediğinizi gram anlamadım 19 Mayıs'taki Update'i de indirdim değişmedi ayrıca.

Kanka abanıyon mu yazıyı test ederken ve çoklu basmada bazıları yazmıyor mu? dediğimden nasıl bir şey anlamadın 19 Mayıs'ı sil 18'i yükle. olacak mı dene ve 1000 Hz ayarını yapıp Save bastıktan sonra abanınca çok abanman lazım. 1000 Hz gorursen ve cok basmada mesela 1 harfe cok art arda bazıları yazmıyorsa falan sorun vardır. atrık taktikle çozeceksin sonra 18 Mayıs'ı yyükleyip güncelliyeceksin istersen.

Ben sorunu çözememişim 80'lere düştü sadece ms değeri düzelmedi tam olarak siz sorunu çözdünüz mü?
Bir daha bir ricam olacak zahmet olmazsa Türkçe konuşur musunuz ne dediğinizi gram anlamadım 19 Mayıs'taki Update'i de indirdim değişmedi ayrıca.

O site iki tuş arası ms olcuyor galiba. bekleyince falan artıyor ya da basılı tutunca .cunku bende Corsair K70 mk 2 var şu ağır çekimde kamerada kaç ms tepkime olcülen sitede klavye ve ilk 10'da falandı galiba. 4 ms yazıyordu sitede tepkime o tarz bir şey, 4 ms düşük bu arada. onun altında Apex 7 falan var onlardan hızlı gozukuyor klavye ama o test işte tam doğru değil. siteye gidersen PassMark keyboard 1000 Hz olsa bile bazen yüksek oluyor ms. o sitede 1000 Hz goremedi cok abanmadım ama normal abanma da gormedi. yani o site tam olarak iki tuş arası ms gibi bir şey gosteriyor.

Our Latency Score and Tests: Keyboards

Site bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka abanıyon mu yazıyı test ederken ve çoklu basmada bazıları yazmıyor mu? dediğimden nasıl bir şey anlamadın 19 Mayıs'ı sil 18'i yükle. olacak mı dene ve 1000 Hz ayarını yapıp Save bastıktan sonra abanınca çok abanman lazım. 1000 Hz gorursen ve cok basmada mesela 1 harfe cok art arda bazıları yazmıyorsa falan sorun vardır. atrık taktikle çozeceksin sonra 18 Mayıs'ı yyükleyip güncelliyeceksin istersen.

O site iki tuş arası ms olcuyor galiba. bekleyince falan artıyor ya da basılı tutunca .cunku bende Corsair K70 mk 2 var şu ağır çekimde kamerada kaç ms tepkime olcülen sitede klavye ve ilk 10'da falandı galiba. 4 ms yazıyordu sitede tepkime o tarz bir şey, 4 ms düşük bu arada. onun altında Apex 7 falan var onlardan hızlı gozukuyor klavye ama o test işte tam doğru değil. siteye gidersen PassMark keyboard 1000 Hz olsa bile bazen yüksek oluyor ms. o sitede 1000 Hz goremedi cok abanmadım ama normal abanma da gormedi. yani o site tam olarak iki tuş arası ms gibi bir şey gosteriyor.

Our Latency Score and Tests: Keyboards

Site bu.
Kanka 1000 hz ayarı nasıl yapılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı