ML2 Boot Etme

Katılım
5 Temmuz 2013
Mesajlar
11
Elimde samsung r540 laptop var. UEFI desteği yok fakat ben ml2 ve ml3'ü indirdim ne olur ne olmaz diye. ML3'ün boot olmayacağını bildiğim için transmac'le usb ye ml2 yi yazdım fakat onuda boot ettiremedim. Yardım edersen çok sevinirim abi.
 
Bende pek fazla bilmiyorum ama diskinde 10 GB'lik yer ayırıp TransMac ile oraya ML2'yi at. Daha sonra chameleon bootloader'ı (ML2'yi attığın bölüme değil!) kurup bilgisayar açıldığında ML2'yi attığın diski seçerek kuruluma başlayabilirsin.

http://iatkos.me/forum/viewtopic.php?f=58&t=12050



 
Son düzenleyen: Moderatör:
Chameleonu C'ye kurim, ML2'yi de yine C'ye atim diyosun yani. Ben win 7'yi C'ye kurdum. ML2'nin DMG dosyasınıda D'ye attım. D'yi biçimlendirip attım. Chemeleo'u yükledim. Başlangıcya windows 7 ve chemeleon seçenekleri geldi. Chemeleona bastım hata çıktı. 3 tane de onarma seçeneği çıktı. Benim burda ne yapmam gerekiyo. Win 7'yi mi seçim chemeleonu mu? Hatada chemeleon düzgün yüklenemedi falan diyor.
 
chameleonu c ye kurim ml2 yide yine c ye atim diyosun yani,ben win 7 yi c ye kurdum ml2 nin dmg dosyasınıda d ye attım d yi biçimlendirip attım, chemeleou yükledim başlangıcya windows 7 ve chemeleon seçenekleri geldi chemeleona bastım hata çıktı 3 tanede onarma seçeneği çıktı benim burda ne yapmam gerekiyo win 7 yimi seçim chemeleonumu hatada chemeleon düzgün yüklenemedi falan diyor

Ben sana ML2'yi c ye at demedimki. C den 5-10 GB yer alıp oraya atmanı söyledim. chameleonu c ye yükle dedim.
 
Dediğin gibide yaptım yine boot olmuyor. ML3'ü flaşa atıyorum bios flaşı okuyor, ml2 yi atıyorum bios flaşı görmüyo. Acaba ml2 flaşla yüklenmiyor mu? Bi yolu olmalı hocam biraz detaylı anlatın laptopa kurcam laptop modeli: Samsung r540.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı