ML2 ve ML3 ile lisanslı Mountain Lion 10.8.4 arasında bir fark var mıdır?

kenan biçer

Hectopat
Merhaba. Hocam ML2 ve ML3 ile.. Lisanslı Mountain Lion 10.8.4 arasında bir fark var mıdır?
Ben ML2 kurdum ve sorunsuz çalışıyor, Benim farkına vardığım sadece Boot camp Yardımcısı çalışmıyo,Yoksa bazı Özellikler çalışmıyomu ML2 de Orjinalini alsam bunlarda çalışabilir mi? Bunlarla ilgili sizin bilginiz bizden fazladır. Benim anladığım şu mu?
Windovs XP Profesional ile XP home Edition gibi mi? böylemi fark var arasında acaba? benmi Yanılıyom yoksa ?

Güzel kardeşim bootcamp'i napacaksın????????? Senin makinen Macintosh değil ki? PC Makinene sonradan istediğin 2. işletim sistemini ekleyebilirsin! Hackintosh'un lisanslısı olmaz, Apple Inc. Macosx yazılımını kendi Apple ürünleri için (macmini-mac pro-macbook-macbookpro-imac) serbest kılmış. Lisans denen şey yok. Bir nevi illegal yüklemedir. Fazla kafaya takılacak birşey değil.

Selam kardeşim, zaten Bu konuyu bilmediğim için sizlere sordum,bu konuda bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. En azından Bilgimiz oldu.

Şimdi Ben Appstore den ücretli Mountain Lion 10.8.4. indirirsem yine bunu USB ye boot gibi mi kurup formatlayacam yoksa format atmadan da kendisi üzerine yazarmı ya da imaj olarak dmg DVD ye mi yazdıracam ? Bu konuda bilgi verirsen sevinirim konuyu anladın herhalde nasıl bir işem yapmam gerekir.

Çünki Biraz önce APPSTORE den kredi kartı ile bu indirme işlemini yapacaktım. Bana böyle bir cevap çıktı karşıma. Zaten sisteminiz de 10.8.4 yüklü .. yinede 10.8.3 ü indirmek isityor musunuz deyince size yazmak istedim boşuna 36.00 TL vermeyim diye ne yapmalıyım ?

Mountain Lion 10.8.4 güncelleme dosyası paralı olacağını sanmıyorum, 343mb civarı... OS X Mountain Lion Update v10.8.4 Burada yükleme dosyası... Çok büyük bir fark yok... Bazen güncellemeler az da olsa sıkıntı yaratabiliyor, sistem açılmayabiliyor, bunları göze alarak güncelle...

Güncelleme dosyası paralı demek istemedim, yanlış anlaşılma olmuş galiba güncellemeleri üç defa yaptım güncelledi ve sorunsuz çalışıyo zaten sorun yok onu demek istemedim ben,
Benim demek istediğim APPSTORE den 35.99 TL Mountain Lion var bu lisanslımı bu bunu indirip pc ye kurarsam önemi varmı onu demek istedim lisanslı olurmu şu anda ML2 kurulu Mountain Lion 10.8.3 ü indirirsem Ne gibi Değişiklik olur ML2 yerine Mountain lion mu olur onu demek istedim

Sağol anladım kardeşim eline sağlık bende bunu öğrenmek istedim o zaman bu USB ML2 boot diski ile de acer travelmate tg8275 laptop'a da yükleyebilirim emeğine sağlık teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı