Mmc.exe Hatası

NoTThingLosE

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 aydır; hizmetler, aygıt yöneticisi gibi uygulamalarda mmc.exe hatası alıyorum. İnternetteki her şeyi denedim. Virüs taramaları (Kaspersky kullanıyorum), sfc/scannow v.s olsun bir çok şeyle uğraştım. Bu forumdaki diğer konulara baktım ama bir türlü çözümünü bulamadım.

1595761009712.png

Hata yukarıdaki gibidir. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Konu güncel lütfen yardımcı olun. Video kırparken bile yönetici izni ister oldu bilgisayar. Kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleme:
Merhaba @NoTThingLosE,

Tam olarak hangi adımları uyguladığını bilmediğim için bilinen yöntemleri uygulamanı isteyeceğim.

Kod:
Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Güvenlik ve Bakım
Yukarıda belirtilen konumdan Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştir bölümüne gelip, Varsayılan uyarı seçeneğini değiştirmelisin.

Denetim.png
Denetim 02.png

Eğer aşağıdaki araç ile sistem onarımı yapmadıysanız, yapabilirsiniz.

Diğer konulara da göz attığımda kesin olarak belirtilen bir yöntem bulamadım. Aşağıdaki konuda, konu ile ilgili bir video paylaşılmış. Onu denemiş miydiniz?

Bu adımları da denediğinizde sorun devam ediyor mu?

Bunun dışında konularınızın güncelliğini hatırlatmak için Öne Çıkar butonunu kullanabilirsiniz.

Merhaba @NoTThingLosE,

Tam olarak hangi adımları uyguladığını bilmediğim için bilinen yöntemleri uygulamanı isteyeceğim.

Kod:
Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Güvenlik ve Bakım
Yukarıda belirtilen konumdan Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştir bölümüne gelip, Varsayılan uyarı seçeneğini değiştirmelisin.

Eki Görüntüle 625008Eki Görüntüle 625007

Eğer aşağıdaki araç ile sistem onarımı yapmadıysanız, yapabilirsiniz.

Diğer konulara da göz attığımda kesin olarak belirtilen bir yöntem bulamadım. Aşağıdaki konuda, konu ile ilgili bir video paylaşılmış. Onu denemiş miydiniz?

Bu adımları da denediğinizde sorun devam ediyor mu?

Bunun dışında konularınızın güncelliğini hatırlatmak için Öne Çıkar butonunu kullanabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim lakin hepsini denedim. Malesef bir sonuç alamadım.

Eğer bu yöntemleri de dendiyseniz size sunabileceğim farklı bir yöntem bulunmuyor. İşletim sistemi sürümünüz nedir?
Windows 10 1909 sürümü. Son güncellemeyi yapmadım, ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
Admin hesabı ile giriş yapıp denediniz mi ?
Admin hesabı dediğiniz hesap zaten benim kendi hesabım. Bilgisayarı benden başka kullanan yok, hesap da yok. Sanki bilgisayar birisinin de ben gelip oturmuşum gibi yöneticiye başvurun diyor..

Windows 10 1909 sürümü. Son güncellemeyi yapmadım, ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Admin hesabı dediğiniz hesap zaten benim kendi hesabım. Bilgisayarı benden başka kullanan yok, hesap da yok. Sanki bilgisayar birisinin de ben gelip oturmuşum gibi yöneticiye başvurun diyor..
Administrator hesabı gizlidir, açmanız gerek.

@NoTThingLosE, güncelleme yapmadığından dolayı kaynaklanmayabilir. Fakat verilerini yedekleyip 2004 sürümüne geçiş yapmanı önerebilirim.
Administrator hesabı gizlidir, açmanız gerek.
Zannetmiyorum onlardan olsun. 1 ay önce sorunsuz bir şekilde kullanırken bir anda çıktı bu şey. Hiç mi bir şey yok bütün google aramalarını gezdim yok olmuyor..
@NoTThingLosE, güncelleme yapmadığından dolayı kaynaklanmayabilir. Fakat verilerini yedekleyip 2004 sürümüne geçiş yapmanı önerebilirim.
1595867307645.png

Bunu denediğimde

1595867342453.png

Bu hatayı alıyorum. Dll'leri yeniden yüklemeye çalıştım ama System32 klasöründe veya SysWOW64 klasörlerinde de bir değişiklik yapamıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı