MMORPG önerisi

Evet Babadir ama oynadin mi? Çünkü WoW tavsiye edenleri çoğu oynamadan sadece populer ve klasiklesmis olduğu ve WoW yazmak için öneriyor
Bunlarda ekleme;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izle Dungeon var;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyar.

Ücreti ne kadar?

Goruşlerini paylaşirsan sevinirim. Berserker özel ilgi alanım

İlk girdiğimde gerçekten heyecanlandırdı çünkü KO gibi mouse ile oynanıyor HP bar, chat kutusu vs. her şeyi benzer fakat maalesef optimizasyonu rezalet, bug var, skill vuruşu çok kötü direkt sildim.

Evet babadir ama oynadin mi? Çünkü WoW tavsiye edenleri çoğu oynamadan sadece populer ve klasiklesmis olduğu ve WoW yazmak için öneriyor

Oynadım amcamla birlikte oynuyordum bir ara.

Uyar.

Ücreti ne kadar?

Goruşlerini paylaşirsan sevinirim. Berserker özel ilgi alanım

Belirli bir seviyeye kadar ücretsiz sonra sitesinde yazıyordu fiyatı.

İstanbul Kıyamet Vakti'ni önerebilirim eski bir oyundur, yapımcılar oyunla ilişiğini kesmiştir güncelleme gelmiyordur falan filan ama harbiden hikayesi sağlam bir oyundur. İstanbul'un belli bölgelerini haritasında barındırır. Yıllar boyu oynadım sıkılmadım. Hesap kasmayı geçtim bence herkesin en az bir kere girmesi gerek atmosferi tatmak için.

Black Desert ve Neverwinter olabilir.

Online nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…