- Makaleler
- 1
Bunlarda ekleme;Evet Babadir ama oynadin mi? Çünkü WoW tavsiye edenleri çoğu oynamadan sadece populer ve klasiklesmis olduğu ve WoW yazmak için öneriyor![]()
Videoyu izle Dungeon var;
Bunlarda ekleme;Evet Babadir ama oynadin mi? Çünkü WoW tavsiye edenleri çoğu oynamadan sadece populer ve klasiklesmis olduğu ve WoW yazmak için öneriyor![]()
Uyar.
Ücreti ne kadar?
Goruşlerini paylaşirsan sevinirim. Berserker özel ilgi alanım![]()
Evet babadir ama oynadin mi? Çünkü WoW tavsiye edenleri çoğu oynamadan sadece populer ve klasiklesmis olduğu ve WoW yazmak için öneriyor![]()
Uyar.
Ücreti ne kadar?
Goruşlerini paylaşirsan sevinirim. Berserker özel ilgi alanım![]()
Black Desert ve Neverwinter olabilir.Merhaba baymayacak bir MMORPG önerisinde bulunur musunuz? 12 yıldır aktif olarak Metin2 ve KO oynuyorum artik bunalttı. BDO denedim geçen ama tecrubeli arkadaşlar bulaşma dedi, beni de pek sarmadı açıkçası. Platform olarak telefon veya bilgisayar fark etmez ikisinden de önerebilirsiniz. Türkçe olursa iyi olur, olmazsa sorun değil.
Not: Anime, cartoon tarzi önermeyin. Daha vahşi ve gerçekçi MMORPG'leri severim. Main sınıfım berserker, o yoksa Warrior'dır.
PC: 12400F + RTX 2060 Super.
Telefon: Huawei nova 9 SE.
Online nasıl?İstanbul Kıyamet Vakti'ni önerebilirim eski bir oyundur, yapımcılar oyunla ilişiğini kesmiştir güncelleme gelmiyordur falan filan ama harbiden hikayesi sağlam bir oyundur. İstanbul'un belli bölgelerini haritasında barındırır. Yıllar boyu oynadım sıkılmadım. Hesap kasmayı geçtim bence herkesin en az bir kere girmesi gerek atmosferi tatmak için.
Farklı sunucuları var, Eminönü en kalabalığı ama kalabalıktan ötürü ücretli üyelik olmadan girmek zor. 3 aylık 35TL paketi var içinde ayrıca ekler de mevcut.Online nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.