MMORPG önerisi

Recer05

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2019
Mesajlar
53
Çözümler
1
Ben Metin 2 tarzı yeni çıkan oyun arıyorum. Çocukların olmadığı bildiğiniz güzel oyun var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıkmadılar, ama sürekli güncelleme alıyorlar. Ayrıca kitleleri olgun kişilerden oluşuyor.
BDO evreni çok tırt, kitlesi EU ve TR fark etmeksizin kötü diyebilirim. Ayrıca oyun slot kesmek dışında, pek bir avantaj sağlayamıyor. Evreni, karakterleri azgın ergenleri çekmeye yönelik olduğundan, hikaye namına bir şey yok. Bu yüzden slot kesmek de keyif vermiyor. Türkiye sunucusu sürekli oyuncu kaybediyor. Yeni oyuncuyu ise, evrenden dolayı çekemiyorlar.
 
Ben tera online oynuyorum. Yeni değil ama güzel. Hızlı level alıp İtem diziyorsun. Gayet güzel geliyor. Black desert pek bana hitap etmediği için sevemedim. Çok fazla ömründen yiyor
 
Lost Ark bekliyorum ben. Bayaa iyi olacak sanırım ama 2021'den önce EU tarafına server yok😏
 
Yıllar önce, TR serveri olan Sonsuz Macera döneminde deliler gibi oynardık sonra kapandı. Global sürümü devam ediyor ama yıllar önceki popülerliği kalmadı tabi yine de hala epey oynayan var. Runes of Magic'e göz atmak istersen bir bak. Hala düzenli olarak etkinlikler yapılıyor, güncelleştirmeler alıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı