MNG Kargo 5 gündür yolda gözüküyor

Dostum bende de Aras Kargo'da öyle gözüküyor ama ilk kargomu getirdiklerinde hala yolda gözüküyordu. Sanırım genel bir sorun var.
Fakat müşteri hizmetlerini aradığımda başka işlem yapılmamış satıcınızla görüşün gibi bir cevap aldım. Bir problem olma durumunda sistemimizde sorun var işlemler ekrana yansımıyor gibi bir cevap almaz mıydım ki. Veya trabzon arabası şubemize geldi kargonuz buradadır dağıtıma cıkartacağız veya gelin alın gibi şeyler de söylenebilirdi diye düsünüyorum

Fakat müşteri hizmetlerini aradığımda başka işlem yapılmamış satıcınızla görüşün gibi bir cevap aldım. Bir problem olma durumunda sistemimizde sorun var işlemler ekrana yansımıyor gibi bir cevap almaz mıydım ki. Veya Trabzon arabası şubemize geldi kargonuz buradadır dağıtıma cıkartacağız veya gelin alın gibi şeyler de söylenebilirdi diye düsünüyorum

Bende sadece aktarma noktasında olarak gözüküyordu fakat teslimata çıkmış. Türkiye'deki çoğu kargo firması böyle. Bir düzgün çalışan ve adını yeni öğrendiğim firma var. Kolay gelsin adamlar kargoyu 2 günde getirdiler ve nerede adım adım gösteriyor. Gelmeden önce de arıyorlar kargonuz yarım saate gelecek diye. Şu an bu firmanın üstüne tanımam.

Bende sadece aktarma noktasında olarak gözüküyordu fakat teslimata çıkmış. Türkiye'deki çoğu kargo firması böyle. Bir düzgün çalışan ve adını yeni öğrendiğim firma var. Kolay gelsin adamlar kargoyu 2 günde getirdiler ve nerede adım adım gösteriyor. Gelmeden önce de arıyorlar kargonuz yarım saate gelecek diye. Şu an bu firmanın üstüne tanımam.
Vallahi işini düzgün yapana can feda. 10 lira 20 lira fazla verirsin yeter ki düzgünce birileri bir şey yapsın. E ticaret sitelerinde keşke kargo seçme imkanımız olsa. Satıcı firma neresiyle anlaştıysa oranın insafına kalıyoruz üzücü bir şekilde

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı