MNG Kargo Amazon iadesini yanlış göndermiş!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Esperoja

Kilopat
Katılım
23 Ocak 2020
Mesajlar
6.614
Makaleler
34
Çözümler
29
Yer
İstanbul
MNG K*argo'ya verdiğim Amazon iadem hem ismim hem verdiğim barkod yanlış girilmiş, bir şey yapamıyorlar aradığımda Amazon'dan rica etmemi istiyorlar. Ya bu nasıl bir rezillik MNG kadar rezil bir firma görmedim, hele bir kargom kaybolsun tüketici hakem heyetinde görüşeceğiz. Sizle paylaşmak istedim. İsmim Kaan, ismime Kemal girmişler. Soyad, 2. ad vs. de apayrı isimler. Barkod kodunu da 11111 olacakken örneğin 111121 olarak girmşler ya kafayı yemelik adamlar.
 
Son düzenleme:
Hocam böyle kargo sıkıntıları görünce sinirden kuduruyorum, cumhurbaşkanı falan olsam direk kayyum atarım bu MNG'ye. Çıldıracağım şimdi!
Geçmiş olsun.
 
İadeyi yanlış isinle göndermeyi nasıl başarmışlar? Amazon iade kodu veriyor, o kodu söylüyorsunuz sadece MNG Kargo'ya. İsim, adres vb. başka bir bilgi istemiyorlar zaten. Altı üstü sisteme girecekleri bir kod. Onu da yanlış nasıl girersin ki?

Amazon gibi bir firmanın MNG gibi leş bir firmayla çalışması başlı başına bir rezalet zaten. Büyük şehirlerde gönderim yaparken Kolay Gelsin ve AGT kullanıyorlar fakat küçük şehirlerde ve iadelerde MNG'yi kullanıyorlar. O kadar da şikayet var, hala devam ediyor.
 
Bugünün 2. şirketlerle yaşanan rezillik.
Geçmiş olsun. Bunlar da iki elle bir şeyi yapamıyorlar.
 
MNG K*argo'ya verdiğim Amazon iadem hem ismim hem verdiğim barkod yanlış girilmiş, bir şey yapamıyorlar aradığımda Amazon'dan rica etmemi istiyorlar. Ya bu nasıl bir rezillik MNG kadar rezil bir firma görmedim, hele bir kargom kaybolsun tüketici hakem heyetinde görüşeceğiz. Sizle paylaşmak istedim. İsmim Kaan, ismime Kemal girmişler. Soyad, 2. ad vs. de apayrı isimler. Barkod koduun da 11111 olacakken örneğin 111121 olarak girmşler ya kafayı yemelik adamlar.
"Evde bulamadık" yazısını bile koymuyorlar bazen. O yüzden geldi mi gelmedi mi anlayamıyorsun. Sonra şubeden alınmadığı için geri gönderiliyor. Arkadaşın dediği gibi, tazminatı çak.
 
Hatta tazminat çakmakla beraber THH'de bunlara reklam ve anlaşma yasağıda çak.

Tazminat açsan şu an önden kazanırsın arabulucu bile MNG'yi kurtarmaz.
 
MNG zaten rezil bir firma. Nedenini tam olarak söyleyemem ama "Dünya'da en fazla ihale alan şirketler" olarak aratırsan iyice sinirlerin tepene atacaktır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı