MNG kargo beni dolandırdı

İşte "babam almış kargoyu" savunmasını firma yemez. Ne bilecek içinde ki ürünü değiştirdin mi değiştirmedin mi?

Evet bunu hepimiz biliyoruz o yüzden sordum zaten aynı şeyleri tekrar yazmana gerek yok.
Ve zaten ben de kabul etmeyeceğini düşünüyorum ya bunlar çok büyük bir tesadüf yani ya firma bozuk yolladı ve bu geç kalma vb. şeyler tamamen tesadüf ya da kargocular çaldı. Muhtemelen firma kabul etmez zaten ben de bu yüzden ne yapabilirim diye sordum. Var mı bir fikrin?

Evet bunu hepimiz biliyoruz o yüzden sordum zaten aynı şeyleri tekrar yazmana gerek yok.
Ve zaten ben de kabul etmeyeceğini düşünüyorum ya bunlar çok büyük bir tesadüf yani ya firma bozuk yolladı ve bu geç kalma vb. şeyler tamamen tesadüf ya da kargocular çaldı. Muhtemelen firma kabul etmez zaten ben de bu yüzden ne yapabilirim diye sordum. Var mı bir fikrin?
Kargonun şubeye ulaştıktan sonra size kaç gün geç geldiği ile ilgili oradan yürüyebilirsiniz anca başka türlü zor. Ama ürün size gelmeden önce faturalanıyor kutu ya da içinde ki ürün değişmişse zaten belli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı