MNG Kargo kurye sorunu

Makaleler
3
Yer
Jerusalem
1 Eylül 2020, Salı, 18:24 tarihinde Sinerji Bilişimden 1148,55 ₺ değerindeki PowerColor Red Dragon Radeon RX570 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı siparişi veriyorum.

siparis-sinerji.jpg

Kargoyu getiren eleman beni arıyor ve aramızda geçen diyalog:

Kargocu: Kargoyu getirdik evde kimse yok?
Ben: Doğrudur işteyim, şubeye götürün ben akşam gelir şubeden alırım kargoyu.
K: Şubeye götürürsek geri iadesini başlatırız, karşı komşuya ya da ayakkabılığa bırakıyorum ürünü. (Çağrıyı Sonlandırır.)

Teknolojik ve bin lira değerindeki bir ürün, ben kargoyu görmeden, kırık mı, paket hasarlı mı bilmeden kargoyu ayakkabılığa bırakacak :D Mahalleden geçenlerin 10 kişiden 2'si hırsız ve ayakkabılığa bırakacak.

Aradım Sinerji Bilişimi ve "Ben bu kargo firmasına laf anlatamam lütfen siz arayın durum şöyle, gerekli görüşmeleri yapın." dedim. Sağ olsunlar kendileri kargo firmasıyla görüştü ve şubeden beni arayıp kargoyu dağıtan elaman ile görüşüp, kargoyu da şubeye getirmesini, benim akşam saatlerinde şubeden almam için hazırlayacaklarını söylediler.
Cidden böyle bilinçsiz çalışanlar bulundurmasalar hiçbir Kargo firması suçlu değildir ama işte gerekli işlemler yapılmıyor. İki gün önce de ürünümü getirim 2 gün boyunca şubede beklettikleri için şikayet etmiştim. Aynı gün direkt dağıtıma çıkardılar.
Bunlar şikayet edilmedikçe, işten uzaklaştırılma korkusu bunları sarmadıkça adam akıllı iş yapmıyorlar maalesef.

Dosya Ekleri

• mng-siparis.png
    mng-siparis.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçekten şu MNG kargodan nefret ediyorum 1 yıl önce N11 üzerinden karbon folyo aldım 2-3 gün alıcı şubede bekledi sonra sistemden düşmek için telsim alındı olarak işaretlemişler isim olarakta ASDF FDSA olarak yazmışlar şubeye gittiğimde ise yolda diyip geçindiriyorlar.

Çoğu yerde en az bir kargo firması sıkıntılı çıkıyor. Bizim burada da Yurtiçi sıkıntılıydı. Aynı size davrandıkları gibi davranıyorlardı. Sonra çok şikayet geldi ve değiştirdiler kendilerini. İşini en iyi şekilde yapan kargo firması ise Aras ve Sürat. Yurtiçi de artık eskisi gibi değil. MNG de fena sayılmaz. Akşam saatlerinde getiriyorlar kargoları hep ama getiriyorlar en azından.

Valla hocam her şube elemanı farklı bizim çalıştığımız mng şubesindeki elemanlar iyi mesela başka müşterimiz sakın mng ye vermeyin diyor :D
Çoğu yerde en az bir kargo firması sıkıntılı çıkıyor. Bizim burada da Yurtiçi sıkıntılıydı. Aynı size davrandıkları gibi davranıyorlardı. Sonra çok şikayet geldi ve değiştirdiler kendilerini. İşini en iyi şekilde yapan kargo firması ise Aras ve Sürat. Yurtiçi de artık eskisi gibi değil. MNG de fena sayılmaz. Akşam saatlerinde getiriyorlar kargoları hep ama getiriyorlar en azından.

Hocam bizim mng ile anlaşmamız vardı her akşam 5:30 da dükkana gelirler bu yüzden bize gelen kargolarıda hep akşam getirirlerdi :D sonra konuşunca normal öğlene kadar getirin dedik.Tam çakallık bunlarınki :D

Üniversitede okuduğumda da, Şu an yaşadığım şehirde de Yurtiçi her zaman çok iyi çalışıyordu. Şehir dışına bir ürün göndereceğim zaman da Yurtiçi'ni tercih ederim. Bu güne kadar sorun yaşamadığım tek kargo firması Yurtiçi benim.

Üniversitede okuduğumda da, Şu an yaşadığım şehirde de Yurtiçi her zaman çok iyi çalışıyordu. Şehir dışına bir ürün göndereceğim zaman da Yurtiçi'ni tercih ederim. Bu güne kadar sorun yaşamadığım tek kargo firması Yurtiçi benim.
Haklsın ama şubeden şubeye değişiyor örneğin Bilecik'te Aras kargo asla dağıtım yapmıyor Ama Bursa'da yapıyor.

Haklsın ama şubeden şubeye değişiyor örneğin Bilecik'te Aras kargo asla dağıtım yapmıyor Ama Bursa'da yapıyor.

Aras kargo Şanlıurfa'da da dağıtım yapmıyor. Bir kez onlarla bir ürün gelmişti bana mesaj atıyorlar. " Kargonuz şubededir gelip alın." Ben sipariş verdiğim yeri arayıp siparişi iptal ettirdim, kapıya getirmiyorsa ne diye sipariş veriyorum ben.

2 gün önce kedime vitaminler, tüp ve mama aldım. Hani ertelenecek bir şey de değil aciliyeti olan bir şey MNG kargo firmadan ürünü alıp semtimdeki şubesine getiriyor. Adrese getirmeyip ertesi gün ürün iptali yapıp geri gönderiyorlar. Firmayı aradım başka kargo firmasıyla ulaştıracaklarını söyleyip özür dilediler telefonda kendisi dahi - Bu kargo firmasıyla çalışıyoruz ama sorunlu olduğunu da biliyoruz dedi. Demem o ki, zorda kalmadıkça MNG kullanmayın, Yurt İçi kullanacaksanız da yürüyerek gidin alın.

2 gün önce kedime vitaminler, tüp ve mama aldım. Hani ertelenecek bir şey de değil aciliyeti olan bir şey MNG kargo firmadan ürünü alıp semtimdeki şubesine getiriyor. Adrese getirmeyip ertesi gün ürün iptali yapıp geri gönderiyorlar. Firmayı aradım başka kargo firmasıyla ulaştıracaklarını söyleyip özür dilediler telefonda kendisi dahi - Bu kargo firmasıyla çalışıyoruz ama sorunlu olduğunu da biliyoruz dedi. Demem o ki, zorda kalmadıkça MNG kullanmayın, Yurt İçi kullanacaksanız da yürüyerek gidin alın.

Ben Sinerji'ye ayrıca bildirdim, MNG ile çalışmaya devam edeceklerse 20-30 ₺ veririm başka siteden alış-veriş yaparım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı