MNG vs PTT

Bkm kitaptan 200 TL'lik bir kitap alacağım 2 farklı seçenek var kargo kısmında PTT ve mng olarak sizce hangisini seçmeliyim hangisi daha hasarsız ve hızlı gelir?
Bence PTT'den almalısın. Kitapları hediye almak çok hoş olurdu. Hediye oluyor çünkü PTT ile sipraiş ettiğin kargoyu bir sürede unutuyorsun sonra bir anda geliyor ve süpriz çok mutlu oluyorsun gözün yaşarıyor böyle olunca.

Bence PTT'den almalısın. Kitapları hediye almak çok hoş olurdu. Hediye oluyor çünkü PTT ile sipraiş ettiğin kargoyu bir sürede unutuyorsun sonra bir anda geliyor ve süpriz çok mutlu oluyorsun gözün yaşarıyor böyle olunca.
Kargo yola çıktığı an pencerede oturmaya başlıyorum ben. Sen nasıl unutuyorsun hocam?

Kargo yola çıktığı an pencerede oturmaya başlıyorum ben. Sen nasıl unutuyorsun hocam?
O kadar çok yolunu gözlüyorsun ama o kadar boş bekliyorsun ki... Getirmiyorlar getirilinmeyince artık delirip salıyorsun ucunu. Getirirler bir ara diyorsun. Unutmuyorsun yani unutturuyorlar...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı