Bkm kitaptan 200 TL'lik bir kitap alacağım 2 farklı seçenek var kargo kısmında PTT ve mng olarak sizce hangisini seçmeliyim hangisi daha hasarsız ve hızlı gelir?
PTT'yi Dominos Gel Al kampanyası gibi düşün.PTT seçeceğine git kendin al daha iyiMNG seçmelisin.
Bence PTT'den almalısın. Kitapları hediye almak çok hoş olurdu. Hediye oluyor çünkü PTT ile sipraiş ettiğin kargoyu bir sürede unutuyorsun sonra bir anda geliyor ve süpriz çok mutlu oluyorsun gözün yaşarıyor böyle olunca.Bkm kitaptan 200 TL'lik bir kitap alacağım 2 farklı seçenek var kargo kısmında PTT ve mng olarak sizce hangisini seçmeliyim hangisi daha hasarsız ve hızlı gelir?
Kargo yola çıktığı an pencerede oturmaya başlıyorum ben. Sen nasıl unutuyorsun hocam?Bence PTT'den almalısın. Kitapları hediye almak çok hoş olurdu. Hediye oluyor çünkü PTT ile sipraiş ettiğin kargoyu bir sürede unutuyorsun sonra bir anda geliyor ve süpriz çok mutlu oluyorsun gözün yaşarıyor böyle olunca.
O kadar çok yolunu gözlüyorsun ama o kadar boş bekliyorsun ki... Getirmiyorlar getirilinmeyince artık delirip salıyorsun ucunu. Getirirler bir ara diyorsun. Unutmuyorsun yani unutturuyorlar...Kargo yola çıktığı an pencerede oturmaya başlıyorum ben. Sen nasıl unutuyorsun hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.