Mobil erişim noktası ani internet kesilmesi

NotForYou

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2020
Mesajlar
149
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, uzun süredir başıma dert olan hotspot sorunuyla uğraşıyorum. Telefonumdan paylaştığım interneti herhangi bir oyun, uygulama ile kullanırken ani kesilmeler yaşıyorum. Örnek vermem gerekirse Discord'da arkadaşlarımla sesli kanaldayken Online oyunda bağlantı problemi oluyor seslide herhangi bir sorun olmuyor bazen ise hem Discord'da hem oyunda ani kesintiler yaşıyorum. Bu 5 saniye de sürebiliyor 20 saniye de. Sorun eski bilgisayarımda da vardı. Yani bilgisayardan kaynaklı değil. İnternet 4.5G 4-5 çizgi çekiyor gecikme de yaşamıyorum. Anlayacağınız soruna sebep olan şeyi çözemedim. Nasıl çözebilirim?
 
O zaman ya telefonunuzda, ya sim kartınızda, ya da bölgenizdeki şebekede bir sorun var. Başka lokasyonlardq denediniz mi hiç?
 
Evet denedim, şebeke kaynaklı da değil. Eğer sorun söylediğin gibi telefonda veya SIM kartımdaysa ne yapmam gerekir?

Telefon kaynaklı ise değiştirmeniz gerekir kurtulmak için. Hat kaynaklı ise ISS nizin uygulamasına girin ve ayarlardan hat resetleme seçeneğine basıp uygulayın. Telefonu yeniden başlatın.(Bu internetinizdeki yavaşlama ve ping sprununu çözmek için uygulanır. Kısa vadede etkili olur.)
 
Evet denedim, şebeke kaynaklı da değil. Eğer sorun söylediğin gibi telefonda veya SIM kartımdaysa ne yapmam gerekir?
Eğer SİM karttaysa operatörünüzden yeni sim kart talep edebilirsiniz. Cihazınızda mümkünse aynı operatöre ait başka bir sim kart ile test alın benim tavsiyem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı