Mobil HD 5470 Ekran Kartıma Sürücü Kuramıyorum

Mob449

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2015
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ati ekran kartının driverini yüklerken ekran bir kez gidi geliyor ikinci gidişinde bidaha ekran gelmiyor. Fişini çekip tekrar taktıktan sonra Bilgisayarı açıyorum. Masaüstüne sağ tıkladığımda ne Catalyst control centeri ne de değiştirilebilir grafikleri göremiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.



  • Ati Mobility Radeon HD 5470
  • Hp G62
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Setupı windows 7 uyumluluğunda kurmayı denedin mi? Zaten ekran kartı sürücüsünü yüklerken birkaç kez ekran gidip gelir 1 2 dakika sabret baktın uzun sürüyor uyumluluk modunda çalıştır.
 
Setupı windows 7 uyumluluğunda kurmayı denedin mi? Zaten ekran kartı sürücüsünü yüklerken birkaç kez ekran gidip gelir 1 2 dakika sabret baktın uzun sürüyor uyumluluk modunda çalıştır.
Normal uyumluluğunda kurarken hata vermiyor. Fakat uyumluluğu Windows 7'ye geçirdiğimde ekran 2 kez gidip geliyor. Sonra bir gidiyor bir daha gelmiyor. 1-2 dakika değil 1 saattir bekliyorum hala gelmedi. En kısa zamanda videosunu çekip göndereceğim. Gerçekten sizde çok şaşıracaksınız.

Not: Normal uyumlulukta hata vermiyor. Fakat sürücü yüklenmiyor.

Hangi sürücüyü kurmaya çalışıyorsun? Yanlış sürücüyü deniyor olabilirsin.
Hp'nin sitesinden indirdiğim Windows 7 64 bit için olan sürücüyü kullanıyorum. 1 hafta öncesinde Windows 7 uyumluluğunda çalıştırdığımda ekran kartım sorunsuz çalışıyordu. Ancak Dün format attığımda ise Win7 uyumluluk modunda çalıştırdığımda ekran gidiyor ve gelmiyor.
 
Kardeşim senin için üşenmedim tekrar windows 8.1 kurdum, bu sefer yüklemeyi başardım ama biraz tuhaf oldu. Aşama aşama anlatayım.

1) Windows 8.1 normal şekilde kuruyoruz.
2) Masa üstüne geldikden sonra wifi mizi kapatıyoruz amaç windows update ekran kartını kurabiliyor buda restarta neden oluyor.
3) Daha sonra windows updaye ayarlarımızı güncelleştirmeleri denetle fakat indirip kurulmayı bana bırak seçiyoruz.
4) Güncelleştirmeleri tarayıyoruz.
5) Gelen yerde tüm güncelleştirmelerin tikini kaldırıyoruz kısayoldan yapmak için üstten ad'ın yanındaki tiki kaldır.
6) Daha sonra en aşağıda intel hd (r) yani intelin grafik işlemcisini kurup restart atıyoruz.
7)Burası önemli bende yaklaşık 5-10 dk içinde windows restart atmaya başkadı masa üstü gelince. Eğer bu olursa ;
7.1) Kurulum usb mizi takıp onar diyoruz sistem geri yükleme yaparak windows update seçiyoruz windows açılınca hp nin sitesinden indirmiş olduğumuz windows7 uyumlu sp50704 kodlu sürücümüze sağ tık özellikler uyumlulukdan windows 7 seçerek yüklüyoruz.

Eğer bende ki gibi restart sorunu olmaz ise direk ana driver yani hp nin sitesindeki windows7 için olan driverı kurabilirsiniz.

Buda ekran görüntüsü.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 513
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı