Mobil programlama için en hızlı hangi dil öğrenilir?

Daha fazla  
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
Benim bir mobil uygulama yapmam lazım. Birkaç dil arasında kaldım ama zor geliyor mobil programlama dillerini öğrenmek. Bu yüzden en kolay ve en hızlı hangisi öğrenilir? Biliyorum, pratik yapmam lazım bol bol ama en kolay hangisi öğrenilir onu merak ediyorum. React Native mi, Flutter mı, Kotlin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay diye bir şey yok. Önce temelleri öğrenmelisin. Ezberlemen gerekmiyor sadece hatırlaman gerekiyor. Zamanla zaten sistematik bir şekilde her işteki gibi beynin programlıyor. Android tarafında uygulamanı yapacaksan Kotline bakmalısın. Eğer ingilizcen iyi değilse Udemyden kurslara bak. Temelleri öğren sonrasında inşasını yaparsın. Bu süreçte Chatgpt gibi programlardan destek alabilirsin. Başta çok sıkıcı bir süreç eğer vaktin varsa kısa adımlarla başlamanı öneririm. Bir kerede her şeyi öğrenemez sıkılır ve bırakırsın. Günlük 1 ve 2 saat çalışmalarla uzun vadede kalıcı bilgi yaratabilirsin. Bir yerden sonra kendin olaya bağlandığında geçen saatleri anlamayacaksın ama başta adım adım yavaş yavaş öğrenmeye bak. 3 günde yapamazsın. Aylarını alır yavaş yavaş inşa edersin. Diller birbirine benzer sadece syntaxlar değişir. Tabi bir dilde ustalaşmak her zaman iyidir. Bu da fikir vermesi açısından sana paylaşıyorum. Android Developer Roadmap: Learn to become an Android developer

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı