Android bilemem lazım olabilir ama iPhone kullanıyorum, gerek duymuyorum. 

Hangisini yazsak sayfa yetmez ama birkaçına değinebilirim.Akil hocam biraz bilgi versenize Android zararlıları ile ilgili, bilgi edinelim
Hangisini yazsak sayfa yetmez ama birkaçına değinebilirim.
Bu aralar bankacılık botları oldukça popüler zira birçok kişi mobil bankacılık kullanıyor.
Çeşitli zararlılar bulunuyor, kimisinin kaynak kodları ülke bazında çeşitli siber çetelere dağıtılarak uluslararası çapta bir dolandırıcılık faaliyeti yönetiliyor. Aynı zamanda bu zararlıların bir kısmı telefonlara uzaktan erişmek için de kullanılmakta. Bu şekilde yayılmayı hedefleyen zararlılar da bulunuyor.
Bunlar sadece örnek.
Benim burada kendi kullandığım yazılımı yazmam doğru olmayacaktır fakat bir yazılım tercih edecekseniz testlere göz atabilirsiniz.Kasperky ile ESET-NOD32'nin mobil antivirüsü vardı sanırım sizce mobili iyi mi? Bunlardan hangi mobil antivirüsü kullanıyorsunuz?
Bence pek gerek yok gibi. Bobilde ransowmare falan çok görmüyoruz. Genellikle adware oluyor çoğunluğu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.