Mobilde neden oyun yok?

İşletim sistemi
Android

5yıl önce çok severdim şimdi oynanmaz.

Taptap'a bakabilirsin orada güzel global oyunlar oluyor yeni çıkan.

Farklı bir şey olacağını düşünmüyorum ben. Zaten oradaki oyunları görmüyor muyuz?

Kartex bilmem mi? Yıllardır izlerim. De hala bulamadım.

Zaten PC, konsol gibi platformlardaki oyunlar gibi bir şey beklemiyorum ama bu kadar da kötü olmasın be abi...

Oyun için telefon almak yanlış bence Online oyunlar dışında kaliteli hikayeye sahip oyun çok yoktur. Ya da dandik strateji oyunları dışında.

Zaten yanlış ama bilgisayar alacak durumum yok şu an. Arama vb için telefon aldım bari çok vakit geçiriyorum oyunları da severim oyun oynayayım diyorum oyun yok.

Stardew Valley, The Room Serisi, The House Of Da Vinci serisi, To The Moon gayet güzel oyunlar denemelisiniz bence.

Hocam bu da aslında bu reklam dayatan oyunların bir üst seviyesi gibi. Omuz kırmasına bir şey yok mu?

Hocam sevdiğininz oyun türlerine göre oynayın veya kendi sevdiğiniz oyun türünü bulun.

2 boyutlu yapımlardan hoşlanıyorsan Dead Cells, Limbo ve Inside tavsiyemdir. Oyun oynamak için telefon alınmaz zaten sonuçta emülatör diye bir şey var.

Hocam bu da aslında bu reklam dayatan oyunların bir üst seviyesi gibi. Omuz kırmasına bir şey yok mu?
Hocam Arena Breakout gayet sağlam oyundur, Shadow Fight serisi aynı şekilde.

PC donanımı ile mobil donanımı bir değil, para ile satsa oyunu yoğun kitle çocuk alınmayacak vb bir ton sebep sayabilirim birkaç istisna dışında mobil demek ölü yatırım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…