Mod kurmak için GTA V nasıl yedeklenir?

bimerfatih

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı = Nvidia 3060 - 12GB
İşlemci = i9-9900K
Ram = 32GB
Merhaba. Ben bir mod kurmak istiyorum ama moddan dolayı oyunun atmasından korkuyorum, oyunu nasıl yedekleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ha yani mods klasöründen silebilir miyim? Kusura bakmayın pek bildiğim söylenemez sizi rahatsız etmek gibi olmasın :)
Hocam şimdi diyelim sizin mod oyundaki X dosyasında değişiklik yapıyor. Mods klalsörüne kurunca X dosyasının kopyasını Mods klasörüne aktarmış oluyorsunuz ve oradaki X üzerinde değişiklik yapılıyor. Oyunun içindeki ana X dosyası sabit kalıyor. Kopya aktarma işini OpenIV kendisi yapıyor bu arada.

Hocam şimdi diyelim sizin mod oyundaki X dosyasında değişiklik yapıyor. Mods klalsörüne kurunca X dosyasının kopyasını mods klasörüne aktarmış oluyorsunuz ve oradaki X üzerinde değişiklik yapılıyor. Oyunun içindeki ana X dosyası sabit kalıyor. Kopya aktarma işini Open IV kendisi yapıyor bu arada.

Haa teşekkür ederim kral sanırım anladım, adamsın.

Technofun diye bir kanal var. GTA 5 kanalı. Her türlü modu ve kurulumunu detaylı paylaşıyor. Mod kaldırma rehberleri de var. O kanala göz atmanızı öneririm.

Teşekkür ederim kendisini hâli hazırda zaten izlemekteyim, teşekkür ediyorum tekrardan

Mod yaparken mods klasörü üzerinde çalışırsanız en ufak sıkıntıda silersiniz olur biter. Open IV ile mod kurarken mods klasöründe çalışmak ister misiniz diye seçenek çıkıyor.

Rockstar ayarlarından kapatılabiliyor hile koruması.

Türkçe yamamı Hikaye için kullanıyordum peki hile korumasını kapatırsam Online girmek için geri açmam gerekiyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı