Daha fazla
- Meslek
- Amazon seller central Global, "sodej"
Bu şekilde 36.600 gibi bir şeye geliyor. Belki aksesuarlara vade farksız taksit vs olursa çok zorlamayabilir aslında. Peki diğer arkadaştan da rica edeceğim, sizden de rica ediyorum bu sebeple aşağıda arkadaşın önerdiği sisteme de bakar mısınız en mantıklısı sizce hangisi.
İlk linkteki DDR5 olan daha güzel gibi geldi ama siz olsanız hangisini seçerdiniz her ikisinde de ortalama aynı fiyata geliyorsa eğer? Bir de hiç bu siteden alışveriş yapmadım. Daha önce İncehesap ile alışveriş yaptığımda yaşadığımız her sorunda gerçekten çok ilgilendiler ve ürünlerinin arkalarında durdular acaba bu siteye güveniyor musunuz siz? Bir de yukarıdaki arkadaşın da eklediği sisteme bakar mısınız rica etsem hangileri sizce en mantıklı seçim olur.
Sistemler için tek bir ortak fikrim var: SSD'leri 1TB'e çıkarabilirim. 512 GB çabuk dolduğu için. Monitörler konusunda vs açıkçası pek bir fikrim yok. Fiyat aralığı olarak benzer ekipmanlar seçmişsiniz çok teşekkür ederim. Kasalarında vs değiştirmemizi gerektirecek bir durum yok bu sistemler için öyleyse olduğu gibi tercih edilebilir hangisini seçersek.
İki sistemde iyi aslında, tercih size kalmış. SSD konusunda çok haklısınız, çevre birimlerde kısılarak yükselteme yapılır. Klavye vs uygun modeller seçip, sonradan daha iyisi alınır.
AM5 ileri dönük, ekran kartı 7600 ve 4060 ile arasında çok FPS farkı yok. Tercihi tamamen size bırakıyorum. 4060Tİ tabi daha güçlü.