ModArt-AiO her şey dahil sistem nasıl?

Bu şekilde 36.600 gibi bir şeye geliyor. Belki aksesuarlara vade farksız taksit vs olursa çok zorlamayabilir aslında. Peki diğer arkadaştan da rica edeceğim, sizden de rica ediyorum bu sebeple aşağıda arkadaşın önerdiği sisteme de bakar mısınız en mantıklısı sizce hangisi.

İlk linkteki DDR5 olan daha güzel gibi geldi ama siz olsanız hangisini seçerdiniz her ikisinde de ortalama aynı fiyata geliyorsa eğer? Bir de hiç bu siteden alışveriş yapmadım. Daha önce İncehesap ile alışveriş yaptığımda yaşadığımız her sorunda gerçekten çok ilgilendiler ve ürünlerinin arkalarında durdular acaba bu siteye güveniyor musunuz siz? Bir de yukarıdaki arkadaşın da eklediği sisteme bakar mısınız rica etsem hangileri sizce en mantıklı seçim olur.

Sistemler için tek bir ortak fikrim var: SSD'leri 1TB'e çıkarabilirim. 512 GB çabuk dolduğu için. Monitörler konusunda vs açıkçası pek bir fikrim yok. Fiyat aralığı olarak benzer ekipmanlar seçmişsiniz çok teşekkür ederim. Kasalarında vs değiştirmemizi gerektirecek bir durum yok bu sistemler için öyleyse olduğu gibi tercih edilebilir hangisini seçersek.

İki sistemde iyi aslında, tercih size kalmış. SSD konusunda çok haklısınız, çevre birimlerde kısılarak yükselteme yapılır. Klavye vs uygun modeller seçip, sonradan daha iyisi alınır.

AM5 ileri dönük, ekran kartı 7600 ve 4060 ile arasında çok FPS farkı yok. Tercihi tamamen size bırakıyorum. 4060Tİ tabi daha güçlü.

İki sistemde iyi aslında, tercih size kalmış. SSD konusunda çok haklısınız, çevre birimlerde kısılarak yükselteme yapılır. Klavye vs uygun modeller seçip, sonradan daha iyisi alınır.

AM5 ileri dönük, ekran kartı 7600 ve 4060 ile arasında çok FPS farkı yok. Tercihi tamamen size bırakıyorum. 4060Tİ tabi daha güçlü.

gencergaming için şikayetleri ve yorumlara da bakıyorum. PSU ve işlemci değiştirilip ssd yükseltilince 31250 gibi bir fiyata geliyor kasa. Kasaya falan değiştirmedim hiç. Sadece site hakkında biraz fazla şikayet var gibi. Yoksa çok iyi oldu bu fiyata 4060ti

iptal talebi oluşturdum. onaylanmama ihtimali yoktur sanırım iptalin. komple farklı set olarak alabileceğim 30'u geçmeyecek şekilde farklı öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim. Şu an sadece iptal edip kasa değiştirmiş olacağım yoksa.

Kasa + güç kaynağını Xigmatek yapın 19.800 oluyor.

Toplam 26.800'e 2k gaming sisteminiz hayırlı olsun. Kalan bütçeyle de çevre ekipmanları dizebilir ve isteğe bağlı kasanın RAM'ini 32 gb, SSD'sini 1 tb yapabilirsiniz.

Kasa + güç kaynağını Xigmatek yapın 19.800 oluyor.

Toplam 26.800'e 2k gaming sisteminiz hayırlı olsun. Kalan bütçeyle de çevre ekipmanları dizebilir ve isteğe bağlı kasanın RAM'ini 32 gb, SSD'sini 1 tb yapabilirsiniz.
görseldekiler gibi güncellesem bunu. 28bin. Sonra monitör ekleyip, klavye, mouse vs alsam;

diğer arkadaşların attıklarından daha mantıklı olur mu? açıkçası onlardan birisine karar vermek üzereydim.

Dosya Ekleri

• pc.JPG
    pc.JPG
    58,5 KB · Görüntüleme: 34
14400f'e yükseltmek mantıklı ancak bütçeyi aşabilir diye önermedim, bütçe okeyse kesinlikle değer. Kule tipi soğutucu da alırsınız yükseltirseniz. Gencergaming'deki 7500f & RX 7600 sistem de alınabilir sistemlerden. DDR5 1080p sistem de mantıklı, DDR4 2k sistem de. İkisi de pişman etmez. Bu akşam İncehesap Gaming Gecesi'ne de bir bakarsınız belki fiyat avantajlı bir sistem gelir.

14400f'e yükseltmek mantıklı ancak bütçeyi aşabilir diye önermedim, bütçe okeyse kesinlikle değer. Kule tipi soğutucu da alırsınız yükseltirseniz. Gencergaming'deki 7500f & RX 7600 sistem de alınabilir sistemlerden. DDR5 1080p sistem de mantıklı, DDR4 2k sistem de. İkisi de pişman etmez. Bu akşam İncehesap Gaming Gecesi'ne de bir bakarsınız belki fiyat avantajlı bir sistem gelir.
hocam kusura bakmayın lütfen bu konuda çok cahil olduğum için soruyorum: kule tipi soğutucu nedir? :D

Gencergaming için maalesef hepsiburada dahil çok fazla şikayet var. Muhtemelen vatan bilgisayara döneceğim ancak onda da sizin attığınız sadece mağazada mevcutmuş sanırım. Bulunduğum şehirde stokta var mıdır bilmiyorum.

Sizin gönderdiğiniz 2k monitör en uygun 9000 görünüyor akakcede. Bu sebeple 7000₺ geldiği için onu da peşinen aldım. Hangi sistemi alırsam alayım monitörüm o olsun. DDR4 ve DDR5 arasında devasa bir fark var mıdır?

hocam kusura bakmayın lütfen bu konuda çok cahil olduğum için soruyorum: kule tipi soğutucu nedir? :D

Gencergaming için maalesef hepsiburada dahil çok fazla şikayet var. Muhtemelen vatan bilgisayara döneceğim ancak onda da sizin attığınız sadece mağazada mevcutmuş sanırım. Bulunduğum şehirde stokta var mıdır bilmiyorum.

Sizin gönderdiğiniz 2k monitör en uygun 9000 görünüyor akakcede. Bu sebeple 7000₺ geldiği için onu da peşinen aldım. Hangi sistemi alırsam alayım monitörüm o olsun. DDR4 ve DDR5 arasında devasa bir fark var mıdır?

14400f'in stok soğutucusu yük altında yeterli değil hocam bu yüzden kule tipi denilen bakır borulu hava soğutuculardan alarak işlemcinin serin kalmasını ve frekans kısmamasını sağlıyorsunuz. Fiyatı uygun ve montajı zor değil rahatlıkla halledersiniz 1-2 video izleyerek.

DDR5 sistemler en güncel jenerasyon olduğu için önü daha açık ve upgrade edilmeye daha müsaitler ancak sağlam bir DDR4 sistemin performansı da asla üzmez. Sistemi en yakın Vatan'a giderek orayla iletişime geçip alabilirsiniz yoksa bile mağazaya getirtirler diye düşünüyorum.

Hocam kusura bakmayın lütfen bu konuda çok cahil olduğum için soruyorum: Kule tipi soğutucu nedir? :D

Gençer Gaming için maalesef Hepsiburada dahil çok fazla şikayet var. Muhtemelen Vatan Bilgisayar'a döneceğim ancak onda da sizin attığınız sadece mağazada mevcutmuş sanırım. Bulunduğum şehirde stokta var mıdır bilmiyorum.

Sizin gönderdiğiniz 2K monitör en uygun 9000 görünüyor Akakçe'de. Bu sebeple 7000₺ geldiği için onu da peşinen aldım. Hangi sistemi alırsam alayım monitörüm o olsun. DDR4 ve DDR5 arasında devasa bir fark var mıdır?

Yani, Upgrade yapacaksan fark devasa. AM5 platformundaki işlemci gücüde devasa.

Bu sistem çok daha mantıklı.

Bu daha mantıklı demek mantıklı değil yukarıdaki sistemde Full setup dahil o fiyata Full setup önerin mantıklı diyelim.

Yani, Upgrade yapacaksan fark devasa. AM5 platformundaki işlemci gücüde devasa.

Hocam şimdi toparlıyorum öyleyse. Vatan bilgisayara kesin dönüş yaptık. Diğer arkadaşın @821099 attığı 28 bine gelen ekran görüntüsü eklediğim seçeneklerle olan sistem mi sizce?

Yoksa sizin attığınız 29 bine gelen kasasını XIGMATEK ile değiştirdiğim, Ram ve SSD güncellediğim (görsel ekliyorum) sistem mi? Sizin sistemde, sistemin içinde dahil olan "XIGMATEK APACHE PLUS 120mm RGB LED FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU" var. ekstra bir soğutucu güç kaynağı vs gerekecek mi?

1. Görsel @821099
2. görsel @Vınnnn

Arkadaşlar hala ürünü alamadım. Rica etsem, indirime girmiş şu sistemi de değerlendirir misiniz? 28 bin civarına geliyor yine razer klavye, mouse ve kulaklık ile. monitör yok. monitörüm var elimde dün aldım.

Dosya Ekleri

• ram.JPG
    ram.JPG
    59,5 KB · Görüntüleme: 22
  • nico bellic.JPG
    nico bellic.JPG
    43,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 2.JPG
    2.JPG
    42,1 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler