Modart PC GTX 1660 Ti sistem topladı

Tek örneğe takılıp kalma, bunu sadece bir örnek olarak verdim.
O düzgün F/P denilen sistemlerin bir tanesi bile düzgün değil, acı bir gerçek ama gerçek.
Doğrudan kötü parça değişim planıyla almak ayrı bir mesele, o zaman perakende fiyatlara kıyasla uygun denebilir bu sistem veya bunun gibi diğerleri.
Düzgün değil mi? Gülüyorum sadece. Adam ayağınıza 3060Tİ ve İ5 11400F olması gerek 10k fiyatı ile getiriyor. Beyefendi sistem beğenmiyor ne güzel. Senden güzel bir sistem bekliyorum o zaman.
 
Hak edene cevap veririm, her "alternetif" isteyene alternatif yapacak değilim.

İsteyen bunun iyi olduğu yalanına kendini inandırmaya devam edebilir, aynı bilgisayar işi aldığım kişilerin yarısı gibi bu gibi sistemlerden alıp sonrasında yaşadığı arızaları adam etmek için bana başvuranlardan olmayın da, sonrasında olan yine sizin cebinize oluyor çünkü. Ben kötü sistem adam etmekten sıkılmam ama kötü sistemi alanların cepleri sıkılırsa bilemem.
Kimse sisteme efsane demiyor ki zaten. Anakart ve güç kaynağı bana göre de iyi değil. Ama şu piyasada 10400'lü 1660 Ti'lı sistem için fiyatı gayet iyi. Alternatif öner derken de bunu toksik bir tavır ile istemedim sizden ayrıca.
Boş yapmaktan öteye gidemiyorsunuz, bari satın alacak veya alan kişilerin kafasını karıştırmayın. Yaptığınız çok anlamsız çünkü :D
 
her "alternatif" isteyene alternatif yapacak değilim
O zaman PSU degisirse alinabilir yazarsiniz. Anakartin giris seviye olmasi bile gozardi edilebilir. Su piyasada yapilacak eklemelere ragmen mantikli bir sistemdi. Bir seyi elestiriyoraniz alternatifi ile gelin, 6 ay onceki ile gelmeyin.
 
Doğrudan kötü parça değişim planıyla almak ayrı bir mesele, o zaman perakende fiyatlara kıyasla uygun denebilir bu sistem veya bunun gibi diğerleri.

O zaman PSU degisirse alinabilir yazarsiniz.
Lütfen tüm mesajları okuyun.
Bir seyi elestiriyoraniz alternatifi ile gelin, 6 ay onceki ile gelmeyin.
1) 6 ayın ne alakası var, öyle bir şeyi nerede yaptım? Alternatif bile vermedim bilinçli bir şekilde.
2) Alternatifi bilerek yapmadım çünkü bu konudaki genel durum gayet ortada ki herkes ön yargı ile atılacak muhtemel bir alternatifi hemencecik salt işlemci ve ekran kartı ile yorumlayıp eleştirecek, laf edecek, üste çıkacak.

Ben uyarımı yaptım, konu sahibine de gerekli tavsiyeyi verdim, konuyu daha fazla uzatmayı gereksiz buluyorum. İsteyen istediğine istediği gibi inanıp savunmaya devam edebilir. Ancak sonra arızalarla, yanmış parçalarla bana geldiğinizde indirim beklemeyin bunu da bu kadar açık belirtebilirim çünkü olmayan şey değil, sadece "olmadı" gözüküyor.
 
Sosyaldeki bütün yanmış ve arıza veren parçalar The Man From Earth adlı arkadaşın elinden geçtiği bilgisini aldığımıza göre dağılabiliriz. İnsanların kendisini bu düzeyde ciddiye almasını çok komik buluyorum.
Yaptığın bir uyarı yok, konu sahibine sunduğun bir öneri de yok. Alternatifin zaten yok. Göz ardı et butonu iyi ki varsın be.
 
Arkadaşlar ben yanlış anlamış olabilirim bilmiyorum ama PSU değiştirmezsem bilgisayarın parçaları yanar mı? Eğer parçalar yanarsa garantiye girmiyor mu?
 
Everest marka olup 10 sene hiçbir sıkıntı çıkarmayan güç kaynağı olduğu gibi güç kabloları yanan Corsair AX serisi güç kaynakları olabiliyor. Kronik sorunlu ya da kötü bir güç kaynağı şu piyasa şartlarında kelepir denebilecek bir sistemi almamak için yeterli bir sebep değil. Güvenemediysen 2-3 ay sonra satarsın, üstüne koyar yenisini alırsın, dünyanın sonu değil.

Volkswagen Group marka otomobillerde de (VW, Seat, Skoda) kronik DSG şanzıman arızası var ama bu durum o markaların çok satmasını engellemiyor. Çünkü illa ki her DSG şanzımanda sorun çıkacak diye bir şey yok, bu da aynı hesap.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı