Fiyatlar düşecek diyorsunuz.Ben olsam bekleyip aynı sistemin daha iyi PSU'lu olanını 6000 TL'ye toplarım.
Ekran kartı stokları geldiği zaman düşecek büyük ihtimalle.Fiyatlar düşecek diyorsunuz.
Hocam PSU’su hakkında fazla bilgi yok ancak sorun yaşayan görmedim hiç. Zaten sadece kasayı baz alarak iyi dedim.Hocam PSU iyi diyorsunuz. Nereden biliyorsunuz? Açıklayabilir misiniz?
evet bende merak ettim, her şey youtube videolarındaki gibi olmuyor forumları gezeceksin kullananlara bakacaksın ve bilinirlik önemli aynı zamanda güven de vermiyor kasa ve psuHocam PSU iyi diyorsunuz. Nereden biliyorsunuz? Açıklayabilir misiniz?
Kasa gayet iyi biraz araştırın lütfen, bilip bilmeden yorum yapmayın.
Bütçe artırma şansınız yoksa sistem gayet iyi, alınır.
Bu PSU'yu alan çok insan olduğunu sanmıyorum, kötü olması demek illaki Rampage, Gamepower PSU'lar gibi patlaması demek değil zaten. Yeteri kadar güç verememesi ve benzeri birçok sorun var.Hocam PSU’su hakkında fazla bilgi yok ancak sorun yaşayan görmedim hiç. Zaten sadece kasayı baz alarak iyi dedim.
Psu da fsp kasada ise zalman n3 kullanılacak.Bu PSU'yu alan çok insan olduğunu sanmıyorum, kötü olması demek illaki Rampage, Gamepower PSU'lar gibi patlaması demek değil zaten. Yeteri kadar güç verememesi ve benzeri birçok sorun var.
Bunun yerine 2060 li ama 8gb ramli daha iyi bı kasa toplanabilir indirimleri vs bekle derim acelen yoksaGünümüzün fiyatları belli, şu an normal fiyatına ekran kartı bulmak çok zor. Durumlar böyleyken bu sistem alınır mı?
![]()
ModArt PC-MA2 / AMD RYZEN 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC-MA2 sistemimiz ModArt PC önerisi ile Intel’in fiyat/performans canavarı Intel Core-i5 11400F işlemcisinden gücünü alırken ASUS TUF GTX 1660 Ti ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.